Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Εάν δεν πάρει μαζί τον γκόμενο του, ποιον θα πάρει;



Πρόσφατα πρωθυπουργός τού Λουξεμβούργου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία συνοδευόμενος από τον… σύζυγό του. ( To ποιος είναι από πάνω και ποιος από κάτω είναι ένα…ερώτημα. Όχι τίποτε άλλο για να ξέρουμε ποιος τον παίρνει και ποιος τον δίνει) .  

Έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας και από άλλους αξιωματούχους τού κράτους, παρεκάθισε σε επίσημα γεύματα, παρευρέθη σε επίσημες εκδηλώσεις, περιφέροντας παντού και προβάλλοντας δημοσίως τα αίσχος αυτό. Ακόμα και από το Βατικανό έγινε δεκτό τ ανωμαλιάρικο ζευγάρι! Και ούτε μία αντίδραση από επίσημα χείλη, ούτε μία έκφραση δυσφορίας από την πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία τής χώρας. Τόση λοιπόν ηθική έκπτωση, τόση αναλγησία στις συνειδήσεις;

Πολύ σωστά o Iταλς δημοσιογράφος Di Massimo Viglione σ άρθρο του με τίτλο « ροζ διπλωματία» εξανίσταται για την επιχειρουμένη παγκόσμια εξαχρείωση, καθώς και την προσπάθεια υποταγής τής κοινής γνώμης στην αποδοχή ατων των εκφυλιστικών φαινόμενων. Σύμφωνα με τον εν λόγ δημοσιογράφο επίσκεψη τού πρωθυπουργού τού Λουξεμβούργου απετέλεσε «προκλητική επίθεση», οποία όμως έγινε «κατά παραγγελίαν άλλων δυνάμεων, πού καθόρισαν ότι έφθασε στιγμή να σπάσουν αυτό το “ταμπού” σε διεθνές διπλωματικό επίπεδο». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ??
ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...