Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Του Έλληνα ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει,
Σωστοί οι παίκτες. Κάνε το και εσύ.
Ως γνωστόν το δαιμόνιον του Έλληνος δεν έχει όρια, όπως και το πενία τέχνας κατεργάζεται. Και στην περίπτωση αυτή βρίσκει την εφαρμογή του....
Η φοροαποφυγή στα αυτοκίνητα μέσω Βουλγαρίας είναι γνωστή για τους Έλληνες ιδιοκτήτες οχημάτων εδώ και χρόνια. Όμως, επειδή υπήρξαν πολλά προβλήματα στην πορεία, τι αναγκάστηκαν να κάνουν για να ξεφύγουν από τη μέγγενη της εφορίας; Βρήκαν τη λύση των “ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με βουλγαρικές πινακίδες”! Έτσι, γλιτώνουν από τα υπέρογκα Τέλη Κυκλοφορίας, τα τεκμήρια αλλά και τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης. 
Τι κάνουν δηλαδή;
Μεταβιβάζουν το όχημα σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων της Βουλγαρίας και με κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό ο Έλληνας ιδιοκτήτης του οχήματος διασφαλίζει την κατοχή της «κυριότητας» του αυτοκινήτου το οποίο όμως στα χαρτιά δεν του ανήκει πλέον καθώς αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της βουλγάρικης εταιρείας ενοικιάσεων ΙΧ. 
Το ετήσιο κόστος της διατήρησης του νοικιαζόμενου οχήματος με βουλγάρικες πινακίδες ανέρχεται σε 400 ευρώ το χρόνο στα οποία περιλαμβάνονται τα έξοδα των Τελών Κυκλοφορίας και της ασφάλειας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαγκιά !!! Μαγκιά !!!
Γιατί νά πληρώνουν φόρους υπερπολυτελίας καί νά πηγαίνουν τά ελληνικά λεφτά στά χέρια τών Εβραίων όπως δηλαδή όλοι οί παράνομοι φόροι πού μάς έπέβαλαν ???
Μαγκιά !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...