Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Έπεσαν σε φλέβα χρυσού στην… Χρυσή.Εμφανίστηκαν ως παραθεριστές και βρήκαν θησαυρό! Δεν φαντάζονταν οι εφοριακοί το όργιο της παρανομίας από καντίνες στη νήσο Χρυσή της Ιεράπετρας! Και φυσικά τους έβαλαν λουκέτο.
Οι ελεγκτές βρέθηκαν την Τρίτη (12/07/2017) στο νησί για να ελέγξουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εκεί. Οι εφοριακοί κατάλαβαν ότι υπήρχαν στο σημείο τέσσερις καντίνες, με πέντε ταμειακές, αλλά μία επιχείρηση.
Όταν πήραν την πρώτη ταμειακή στα χέρια τους και έκαναν έλεγχο διαπίστωσαν ότι η ταμειακή έκοβε αποδείξεις, αλλά σε ένα ανύπαρκτο ΑΦΜ, σε ένα σουβλατζίδικο, σε άλλη πόλη που είχε κλείσει τα τελευταία δύο χρόνια. Τότε λοιπόν ο υπεύθυνος του καταστήματος αποφάσισε το απίστευτο! Κλείδωσε τις υπόλοιπες ταμειακές μηχανές και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, χρειάστηκε η αστυνομία για να πάρουν τις υπόλοιπες ταμειακές που έκοβαν αποδείξεις – φαντάσματα. Μέχρι τώρα ο έλεγχος δείχνει ότι δεν κόπηκαν 16.546 αποδείξεις μέσα δύο μήνες!
Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχες παραβάσεις στις καντίνες της Χρυσής είχαν βεβαιωθεί και πέρυσι, σε μια επιχείρηση η οποία ναι μεν ανήκει σε ιδιώτη, ο οποίος όμως την ενοικιάζει από τον δήμο Ιεράπετρας.

Η δεύτερη φλέβα χρυσού ήταν από τον ….εμείς σας τα αγοράζουμε σαν κόσμημα και όχι ως χρυσό.

Μετρητά, χρυσές λίρες, πλήθος τιμαλφών μεγάλης αξίας, αλλά και όπλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το ΣΔΟΕ, καθώς δεν προέκυψε η νόμιμη προέλευση και κατοχή τους.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό κατάστημα, όσο και στα υποκαταστήματα επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου, καθώς και στις οικίες των εμπλεκομένων προσώπων στις πόλεις της Ζακύνθου, Πύργου και Αμαλιάδος.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 

Χρηματικό ποσό ύψους 66.930,00€
Δύο πλαγιόκαννα όπλα
Δύο διόπτρες όπλων
43 χρυσές λίρες
9 ρολόγια ιδιαίτερης αξίας, επώνυμων κατασκευαστικών οίκων
3 αργυρά νομίσματα του Ελληνικού Δημοσίου
Πλήθος τιμαλφών μεγάλης αξίας σε πλαστικές συσκευασίες και
Πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...