Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Συνεχίζετε η προσπάθεια για να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις,



Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, παρά τις αντιδράσεις των εμπόρων και των εμποροϋπαλλήλων, η υπουργική απόφαση για τις περιοχές όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 32 Κυριακές τον χρόνο από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο
Σημειώνεται ότι ήδη η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την επόμενη Κυριακή, ενώ η ΕΣΕΕ έχει δηλώσει ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ για την απόφαση.

Σύμφωνα με τους χάρτες που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι οριζόμενες περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Αττικής δεν περιλαμβάνουν μόνο τα οικοδομικά τετράγωνα που βρίσκονται εντός των ορίων αλλά και τα καταστήματα που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών που βρίσκονται εντός των ορίων, αλλά και των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται εκατέρωθεν των κάθετων στα όρια οδών και κατά μήκος ενός οικοδομικού τετραγώνου, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας του σημείου εισόδου κάθε καταστήματος.

Διαβάστε το ΦΕΚ στο www.newmoney.gr

Δεν μπορούν να χωνέψουν το πώς ναυάγησαν οι πολυεθνικές τύπου καρφούρ πράκτικερ κ.λ.π , και άντεξαν τόσο πολύ οι μικροί στον πρόστυχο ανταγωνισμό τους. Τώρα οι υποτελείς της κυβέρνησης  θέλουν να δημιουργήσουν κρανίου τόπο, για να επανέλθουν δριμύτερες. Δεν καταλαβαίνουν οι κόπανοι ότι σε κρανίου τόπο τα πολυκαταστήματα  τι να έλθουν  να κάνουν. Ποιο μεγάλο τζίρο θα έχουν εάν ανοίξουν… καταμεσής της ζούγκλας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το εγραψες μονος σου, τη γενικη εξαθλιωση του Γρεκου θελουν να φερουν το γιατι ειναι πολυ ευκολο να απαντηθει στις μερες μας. Απλουστατα, ειμαστε Χριστιανοι Ορθοδοξοι και γνωριζουμε τα ανομμα σχεδια τους οποτε γι' αυτους ειμαστε το μεγαλυτερο εμποδιο το οποιο πρεπει να ισοπεδωθει με καθε τροπο!
Δεν αναφερω τους Σερβους, αυτοι ακομη μαζευουν τα κομματια τους, οπως και τους Ρωσσους οι οποιοι ειναι αποκλεισμενοι και εκτος Ε.Ε.
Για τους αλλους τους Παπικους Ευρωπαιους δεν χρειαζεται να αναφερθουμε, ηδη μεσα στους ναους τους εχουν τεραστιες "αγιογραφιες" τον εωσφορο και τον δοξαζουν ως υιο του Θεου, οποιος λιγο ψαχτει θα βρει αρκετα βιντεο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...