Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τσίπρα….ο… «τρελός» τα έχει τετρακόσια.





Εικόνα εκτόξευσης δείχνει η αμερικανική οικονομία επί προεδρίας Ν.Τραμπ: Τα στοιχεία της αμερικανικής οικονομίας για τον Ιούνιο, έδειξαν ότι προστέθηκαν 222.000 νέες θέσεις εργασίας, έναντι προβλέψεων 180.000 των αναλυτών.
Είναι η μεγαλύτερη αύξηση σε απόλυτους αριθμούς την τελευταία πενταετία.
Αλλά δεν ήταν μόνο η ποσοτική αύξηση, αλλά και η ποιοτική:
Ο μέσος μισθός, ανήλθε στα 26,25 δολάρια την ώρα, αυξημένος κατά 0,2%, ενώ η μέση εβδομάδα εργασίας αυξήθηκε κατά 0,1 ώρα στις 34,5 ώρες. Με περίπου 210 δολάρια την ημέρα στο μεροκάματο ο μέσος μισθός φτάνει κάπου στις 4.000 δολάρια!
Και όλα αυτά ενώ το αμερικανικό χρηματιστήριο γράφει το ένα ρεκόρ ανόδου μετά το άλλο και οι επενδύσεις σε περιοχές που είχαν αποβιομηχανοποιηθεί όπως το Ντιτρόιτ, η Γιούτα, το Ορεγκον κλπ. έχουν αυξηθεί κατά 23% μέσα σε οκτώ μήνες χάρη στα κίνητρα που έχει δώσει η διακυβέρνηση Τραμπ.


Το προεδρικό αεροσκάφος, συνοδευόμενο από μαχητικά Su-27 πέταξε προς το Αμβούργο μέσω της Βαλτικής και του φινλανδικού, σουηδικού και δανεικού εναέριου χώρου. 
Η αλλαγή έγινε την τελευταία στιγμή και το αρχικό σχέδιο πτήσης προέβλεπε πτήση επάνω από την συμμαχική Λευκορωσία και εν συνεχεία πάνω από την Πολωνία.
Η Πολωνία κρίθηκε επικίνδυνη ενώ δεν επέτρεψε την είσοδο στα ρωσικά μαχητικά Su-27, οπότε εντάθηκαν οι υποψίες ότι "κάτι ετοιμαζόταν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...