Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Πάει….το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Βάζουν κάψουλες με... glitter στα αιδοία τους για να λάμπουν!



Φως στα απόκρυφα των γυναικών ρίχνει μία κάψουλα που κατά την εισαγωγή της στο αιδοίο, απελευθερώνει μία ουσία που θυμίζει glitter. Αυτή είναι η νέα τάση της μόδας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail".     

"Μην βομβαρδίζετε το αιδοίο σας με γκλίτερ", συμβουλεύουν αρκετοί γυναικολόγοι επισημαίνοντας ότι η δράση της συγκεκριμένης κάψουλας έχει ως αποτέλεσμα το αιδοίο να εμφανίζει κάτι σαν... έγκαυμα.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Independent", μία εταιρεία online είχε την φαεινή ιδέα να προωθήσει στο εμπόριο τις αμφιλεγόμενες κάψουλες με στόχο, όπως ισχυρίζεται, να φαίνεται το αιδοίο πιο όμορφο και να έχει καλύτερη …γεύση.

Η ιστοσελίδα "Pretty Woman Inc" αναφέρει ότι, οι κάψουλες αυτές είναι αρκετές για να δείξουν στον εραστή ότι το αιδοίο δείχνει πιο  όμορφο κι έχει καλύτερη γεύση, πιο γλυκιά θα λέγαμε. Από την ώρα που κυκλοφόρησαν οι κάψουλες με γκλίτερ, εξαντλήθηκαν σε λίγες μέρες.

Ωστόσο, πολλοί γυναικολόγοι προειδοποιούν ότι, η παράξενη νέα τάση θα μπορούσε στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε επικίνδυνες λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων.

"Το αιδοίο περιέχει μια ευαίσθητη ισορροπία καλών βακτηριδίων, τα οποία είναι εκεί για να την προστατεύσουν", δήλωσε η γιατρός Βανέσα Μακέι, εκπρόσωπος του "Royal College of Obstetricians and Gynecologists" (RCOG)."Με την εισαγωγή της κάψουλας αυτής διαταράσσεται η ισορροπία... προσθέτει".
 
Τον τελευταίο χρόνο, το γκλίτερ επέστρεψε δυναμικά στη μόδα και πλέον βρίσκεται κυριολεκτικά παντού. Η τελευταία τάση της μόδας ήταν το γκλίτερ να απλώνεται στα οπίσθια και στους γλουτούς των γυναικών. Τώρα όμως εισχώρησε και στα απόκρυφα των γυναικών... 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστος τρελλοπαππας που ειδα καποια απο τα βιντεο του, ειπε κατι που με εβαλε σε σκεψεις, με τετοια αποστασια απο το Θεο, περιμενετε εσεις να ερθει η αναλαμπη της Ορθοδοξιας.....
Και μετα παρακολουθωντας καποια ακομα βιντεο του που εχουν τιτλο ομολογια Πιστεως (σε διαφορες περιοχες της Αθηνας) ειδα πραγματα τα οποια ευτυχως μεχρι στιγμης δεν τα εχω συναντησει στα δικα μου μερη και επαθα ενα ισχυρο Σοκαρισμα, γιατι θεωρουσα ο πλανεμενος οτι ημουν αρκετα ενημερος για τα εργα των ανομων......
Δεν εχω παει ποτε στο MALL ουτε και στου Νιαρχου, δεν ξερω βασικα ουτε που ειναι ουτε πως το αναθεμα τα λενε και εμεινα μ@λακας με οσα ειδα.
Απο κατι παλιοτερα Αμερικανικα βιντεο που ειχα δει μου θυμησαν εντονα τα στρατοπεδα της FEMA, τους τσιπαρισμενους πολιτες που η καθε τους κινηση σκαναριζοταν μεσα σε αυτους τους πολυτελεις χωρους "φυλακισης."

Ανώνυμος είπε...

Το λυπηρο της υποθεσης αυτο που με σοκαρε περισσοτερο ηταν οτι ο κοσμος προσφερε οικειοθελως "το κεφαλι του στον ντορβα!" Σου λεω επαθα ΣΟΚ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! Θα ψαξω να το βρω και θα στο στειλω.

Ανώνυμος είπε...

Το βρηκα πιο ευκολα απο οτι υπολογιζα
https://youtu.be/ogF4I1WA_yg?t=31s

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΗ ΓΥΡΕΥΕΙΣ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...