Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Tώρα ποιος φταίει; Ο θύτης η το θύμα;Δεν έχουμε πει μην αφήνετε λεφτά στις δήθεν… Ελληνικές κούφιες τράπεζες; Πολύ καλά σας κάνουν…..ζώα.
 
Σε κατασχέσεις καταθέσεων ακόμη και για 100 ευρώ προχωρεί η Εφορία προκειμένου να εισπράξει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί προκειμένου να μειωθεί ο δυσθεώρητος όγκος ληξιπρόθεσμων οφειλών που ξεπερνά αυτήν τη στιγμή τα 95,18 δισ. ευρώ.

Όπως σημειώνει το Βήμα της Κυριακής, στην Γερμανική Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχουν ρίξει το βάρος στο κυνήγι μεγάλων οφειλετών, όμως αποδεικνύεται τελικά ότι το κράτος περισσότερα εισπράττει από όσους χρωστούν χαμηλά ποσά παρά από εκείνους που χρωστούν υπέρογκα ποσά καθώς οι περισσότεροι είτε έχουν πτωχεύσει τις επιχειρήσεις τους είτε φαίνονται φτωχοί.

Μόνο τον Μάιο σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΑΑΔΕ αυξήθηκε ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, δηλαδή υπό κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, κατά 24.059.

Ουσιαστικά κάθε εργάσιμη ημέρα του Μαΐου γίνονταν κατασχέσεις σε πάνω από 1.000 τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί έως το τέλος του έτους προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των εσόδων.

Συνολικά ο αριθμός των οφειλών που βρίσκονται υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχεται σε 930.160 ενώ ο αριθμός των οφειλών στους οποίους δύναται να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχεται σε 1.619.875. Από την αρχή του 2017 έως τα τέλη Μαΐου έγιναν 91.104 κατασχέσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ , ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...