Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Από την εποχή….ΛΑΟΣ.



Φύλλο και φτερό κάνουν αυτή τη στιγμή οι άντρες της Οικονομικής Αστυνομίας το σπίτι της γραμματέας του Άδωνι Γεωργιάδη  δεξί χέρι σε όλα εδώ και πολλά χρόνια, Βασιλείας Κατραβά και του συζύγου της Νίκου Κωστόπουλου, γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας. Αιτία για την επιχείρηση, όπως διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά» είναι το γεγονός ότι το όνομα της συζύγου του Βασιλείας Κατραβά φέρεται να εμπλέκεται στο φάκελο της υπόθεσης Novartis.
Η Κατραβά υπήρξε στενή συνεργάτις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, και συγκεκριμένα διευθύντρια του γραφείου του. Σύμφωνα με το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» το όνομα της κυρίας Κατραβά, γραμματέας του Άδωνι βρίσκεται στο ενημερωτικό δελτίο που στέλνει το FBI,  που θεωρεί ότι εμπλέκεται άμεσα στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Ενδιαφέρουσα η πορεία του Νίκου Κωστόπουλο, ο οποίος θεωρείται μέλος της «dream team» του Κούλη Μητσοτάκη, που αποτελείται από στελέχη επιπέδου Χατζηδάκη και Αυγενάκη.
Ο Νικόλαος Κωστόπουλος είναι γιός του παλαιού βουλευτή της ΝΔ Δημήτριου Κωστόπουλου, που υπήρξε παράγοντας του Έβερτ.
Η δε υποψήφια Βασιλική Κατραβά  ήταν με το ΛΑΟΣ την ίδια ώρα που ο Νίκος Κωστόπουλος τοποθετείται στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, ένα μικρό σκάνδαλο ξεσπά γύρω από τον Άδωνη Γεωργιάδη και την ιδιαιτέρα του Βασιλική Κατραβά:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ήταν υπουργός  την  είχε διορίσει  ως μέλος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, χωρίς όμως το σχετικό ΦΕΚ να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτήν. Η  Κατραβά ηταν εν ολίγοις γραμματέας του υπουργού και μέλος της Αρχής παράλληλ. ,
Επιπλέον, όπως προκύπτει από σχετική ερώτηση της βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με το επώνυμο Κατραβά  εμφανίζεται ως εξωτερική συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, ιδιωτική υπάλληλος της θυγατρικής της γερμανικής εταιρίας GIZ, η οποία είχε αναλάβει έργα «μεταρρύθμισης του τομέα δημόσιας υγείας» στη χώρα μας.
Η  Κατραβά υπήρξε επίσης μέλος του εκδοτικού οίκου «Ήλεκτρον» ο οποίος εκδίδει μεταξύ άλλων τα βιβλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη.
 Η «Ήλεκτρον Εκδοτική» ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2002 με εταίρους τους Νίκο Φιδέλη, υποψήφιο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. το 2004 και το 2007, Χρήστο Κοσιώρη, στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και Κατερίνα-Φαιναρέτη Πλεύρη, κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη και υπάλληλο της ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιας στις επικείμενες ευρωεκλογές με τη Ν.Δ. Νίκης Τζαβέλα, στο ευρωκοινοβούλιο.
Η Βασιλική Κατραβά συμμετέχει στην «Ήλεκτρον» από τον Μάρτιο του 2003, όταν ο Νίκος Φιδέλης, ο οποίος ήταν μέλος του Συνδέσμου Φίλων των Χιτών και απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, της μεταβιβάζει το 50%, δηλαδή τα 300 εταιρικά του μερίδια και αποχωρεί από αυτήν μαζί με την κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Μάιο του 2009 όταν πωλούν τα μερίδιά τους σε κάποιον Ευάγγελο-Κλεομένη Καραμανώλη, ο οποίος έναν χρόνο μετά επίσης αποχώρησε από την εταιρία.
Η αγαστή συνεργασία της Βασιλικής Κατραβά με τον Άδωνη Γεωργιάδη και οι φιλικές σχέσεις που φαίνεται να έχουν οι δυο τους, διαρκούν εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, τουλάχιστον από το 1999. Την περίοδο εκείνη, η  Κατραβά εμφανίζεται να καταθέτει στο ταμείο της εταιρίας «Ελληνική Αγωγή» που ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ιδρύσει το 1997, ποσό 600 χιλιάδων δραχμών και να λαμβάνει 60 εταιρικά μερίδια.
Όταν το 2007 ο Γεωργιάδης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη, η Βασιλική Κατραβά, η οποία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τον ΛΑ.Ο.Σ., ενώ το 2009 υπήρξε υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας με το ίδιο κόμμα, ανέλαβε τη διαχείριση της εταιρίας «Ελληνική Αγωγή» και μάλιστα ως διαχειρίστρια υπογράφει και τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της εταιρίας για το οικονομικό έτος 2011, ενώ ο νέος ισολογισμός βρίσκεται κατά τη συγγραφή του παρόντος σε στάδιο επεξεργασίας. Να σημειωθεί ότι υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ. στη Φωκίδα ήταν την ίδια χρονιά και η αδελφή της σημερινής γραμματέως του υπουργού, Παρασκευή Κατραβά-Ευαγγελάτου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΤΕΡΑΣ
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΘΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Ανώνυμος είπε...

οποια πετρα κι αν σηκωσειs...το λαλουστατο χονδρο παλουκαρι χοντροs γατοs Fat Cat-οι ΜΙΖΕΣ σφυριζανε"ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ επικεφαληs"ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Μ.Κ.Ο ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ"ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΕΕΛΠΝΟ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ NOVARTIS ΟFFSHORE ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ κτλπ κτλπ μια ωραια ατμοσφαιρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...