Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ελα ρε…ο γνωστός Ροζενστάϊν η Ροζάκης θα συντάξει το κείμενο για την ονομασία των Σκοπίων, και θα το υπογράψουν …τα πιόνια. .



Μήπως νθυμείσθε τον κακό χαμό πού έγινε, στην βουλή, όταν ακούστηκε το πραγματικό όνομα τού οζάκη, από Έλληνα βουλευτή; Τότε, τό 1998,πού Δαμανάκη ξεμάνη καί ούρλιαζε βγάζοντας φρούς από το στόμα και αποκαλύπτοντας πώς ΚΑΙ ατή είναι Εβραία :

Βεβαίως στην
επιτροπή ατή είναι επιλεγμένοι ένας κι'νας, ανάμεσα τους μάλιστα και κουμπάρα τού προέδρου της δημοκρατίας τους, Παυλόπουλου, κάποια Φαίη Παζαρτζ οποία διατηρεί και ΜΚΟ, παρακαλώ !
Α
υτόν λοιπόν θεώρησαν ως τον πλέον ...ειδικό για να προεδρεύσει της πιστημονικς πιτροπς, οποία θα συντάξει το νομικόν κείμενον για την συμφωνία πού θα υπογραφεί μεταξύ Ελλάδος καί Σκοπίων και θα εχει διεθνή ισχύ και θα αφορά την σύνθετον ονομασίαν.
Υ.Γ. ανάμεσα στους υπερασπιστές του Ροζενστάϊν-Ροζάκη, ήταν και ο Κουμουτσάκος της ΝουΔου:
«Δεν μπορεί να λέγονται αυτά μέσα στη Βουλή των Ελλήνων για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κοσμήσει την ελληνική επιστήμη και στο εσωτερικό και στο διεθνές περιβάλλον.... Πέντε λεπτά πριν, λοιπόν, είχα ο ίδιος αναφερθεί με τα καλύτερα δυνατά λόγια εκτίμησης και σεβασμού προς έναν καθηγητή με τον οποίο άλλωστε έχω και προσωπική φιλία, τον κ. Ροζάκη »

Κι'ελεγα κι'εγώ γιατί άναψε το κερί της Χάνουκα; ! ! ! εγώ όμως θα επιμείνω με τον Ρόζενστάϊν και θα θυμίσω τα λόγια του Πρέσβεως της Κύπρου στο Τέλ -Αβίβ, ο οποίος είχε επισημάνει : « Ακόμη και το 2000 όλοι όσοι ασχολούνταν με το κυπριακό ζήτημα ήταν εβραϊκής καταγωγής. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Κύπρου στο Τελ-Αβίβ. Συγκεκριμένα, κατά τον πρέσβη, ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Ρίκφιντ, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Φαϊσάλ, ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χόλμπρουκ, η πρώην προϊσταμένη του Μ. Ολμπράϊτ, αλλά και ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Χ. Ροζάκης είναι εβραϊκής καταγωγής. 'Όπως άλλωστε και οι Σίσκο, Κίσιγκερ κ.ά.»

Μήπως, λέω μήπως,
το ίδιο ισχύει και για το θέμα της Μακεδονίας μας; Και μήπως, ξαναλέω μήπως, εκείνο το μίσος πού λέγαμε : αποτελεί ιστορική βεβαιότητα οτι οι  Εβραίοι μισούν τήν Μακεδονία , είναι μία πραγματικότης πέραν κάθε αμφιβολίας ;

Εμ, τυχαίως τον επέλεξε ο Κοτζιάς για την θέσιν αυτήν; Όχι ,βεβαίως. όπως καθόλου τυχαίως δεν βραβεύθηκε από το παγκόσμιο σύνδεσμο Εβραίων ο ίδιος ο Κοτζιάς : Rosh Hashanah, μεγάλη εορτή γιά τούς Εβραίους, μεγάλη βράβευσις γιά τόν Κοτζιά !

Και μιας και το μόνον πού βιώνουμε, συνεχώς και αδιαλείπτως, από την σύστασιν του νεοΕλληνικού κράτους (1827),είναι προδοσίες και μόνον, δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε πώς μόνον Έλληνες δεν είναι αυτοί πού μας κυβερνούν κι' εξουσιάζουν. άλλωστε, το είχε ομολογήσει  και ο μισο-Εβραίος Γιώργος Παπανδρέου, εντός βουλής

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τους εβαλε ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τον προσκυνησαν και του εχουν αχτι απο τοτε.Δεν πειραζει θα ξαναπροσκυνησουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;Σημαδι Μετανοιαs;
Και ο Θανοs Πλευρηs προσκυνησε τουs Εβραιουs!
ΛΑΟΣ και Χανουκα!
karatzaferhs kai oi evraioi
Ο Καρατζαφερηs προσκυνησε τον Σιωνισμο και την Μασονια!
Καρατζαφερηs για Εβραιουs(στον Παπαχελα)
"στο συμβουλιο τηs ευρωπηs ειs το οποιο μεσα ειναι πολλοι εβραιοι και απο κρατη ευρωπαικα αλλα και απο το Ισραηλ ξερετε ποιοs ειναι ο επικεφαληs του Ιντερ-γκρουπ του αντισημιτικου;ο δικοs μου ο Κωσταs Αιβαλιωτηs!
Εμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα...ουτε εγω θα αμφισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο Κωσταs ο Αιβαλιωτηs εκ μερουs του κομματοs με τον πρεσβη κατεθεσε στεφανι!

Ανώνυμος είπε...

Τι εγραψε ο πρωτος......... Γραψε και τη συνεχεια ομως μη το αφηνεις λειψο. Δεν ξεχνιουνται τα λεκτικα μαστιγωματα μεσα στους ιδιους τους ναους τους απο τον Υιο του Θεου!

Ανώνυμος είπε...

Πισω απο καθε κακο βρισκεται παντα η συναγωγη του σατανα

ἡ Πελασγική είπε...

Ἀγαπητοί,εἶμαι ἡ συντάκτης τοῦ ἀνωτέρῳ κειμένου καί εὐχαριστῶ γιά τήν ἀναδημοσίευσιν. Ὅμως καλόν εἶναι καί μᾶλλον σωστό γιά τήν ἀκρίβεια,νά τό δημοσιεύετε ὅπως εἶναι γραμμένο,δῆλα δή στό πολυτονικόν,παρακαλῶ.

Καί κάτι ἀκόμη.Ἡ πηγή πού ἔχετε βάλει παραπέμπει σέ μία σελίδα ὅπου δέν ὑπάρχει δημοσίευσις.Μάλιστα εἶδα πώς τό ἴδιο ἀκριβῶς κείμενον ἔχει πάρει καί ἡ σελίδα : Odysseiatvblogspot,ἐδῶ : https://odysseiatv.blogspot.gr/2018/02/blog-post_368.html#more
ὅπου βεβαίως τό ἴδιο συμβαίνει μέ τήν πηγή. Σᾶς παρακαλῶ διορθῶστε το,διά τό τυπικόν τῆς ὑποθέσεως.

Εὐχαριστῶ.

ἡ Πελασγική είπε...

Ἡ σωστή κατεύθυνσις τῆς σελίδος,μέ τίτλον :

Ποιός εἶναι πρόεδρος τῆς ἐπιτροπῆς γιά τήν σύστασιν τοῦ κειμένου πού θα ὑπογράψουν Ἑλλάς καί Σκόπια γιά τήν σύνθετη ὀνομασία; Ναί,ἕνας ἑβραῖος,ὁ γνωστός Ῥοζενστάϊν ἤ Ῥοζάκης !

εἶναι :

http://sxolianews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_51.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...