Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Νουδούλα – Πασόκ 1-1



Με την πρώτη ημέρα χρήσης των νέων συστημάτων ασφαλείας στη Βουλή ήρθαν και οι... εκπλήξεις:  Δύο «επισκέπτες» που προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο ελέγχθηκαν με τα νέα συστήματα αλλά χτύπησε κόκκινο για προηγούμενες υποθέσεις τους. Συγκεκριμένα, τα νέα συστήματα συνδέουν τις υπηρεσίες με τις βάσεις δεδομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, της Europol και της Interpol. Σε αυτές θα ελέγχονται τα στοιχεία όσων μπαίνουν στο Κοινοβούλιο, οι οποίοι πρέπει να δίνουν τις ταυτότητες ή τα διαβατήρια τους.
Αυτό συνέβη και με τους εν λόγω δύο επισκέπτες περιωπής την Πέμπτη.
Τα δύο πρόσωπα, που προσήλθαν ξεχωριστά και δεν φαίνεται να είχαν σχέση μεταξύ τους, έδωσαν τις ταυτότητές του για τον έλεγχο πριν περάσουν σε γραφεία κομμάτων. Όμως αμέσως μετά το «σκανάρισμα» των στοιχείων τους από το πληροφοριακό σύστημα, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια, η οποία και τους συνέλαβε.
 Συγκεκριμένα, ο «επισκέπτης» της ΔΗμοκρατικής Συμπαράταξης- ΠΑΣΟΚ βαρύνεται με χρέη κατά του Δημοσίου αλλά και παραβιάσεις του εργατικού Δικαίου, ενώ κατά του «επισκέπτη» της Νέας Δημοκρατίας  εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για πλαστογραφία και απάτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...