Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Θα πάμε σε εκλογές με…. NOVARTIS.



 «Υπήρχαν υπάλληλοι που έκρυψαν τα έγγραφα για την υπόθεση NOVARTIS. Μην ανησυχείτε. Σιγά σιγά θα τα βρούμε όλα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.
«Μου παρήγγειλε η Εισαγγελία Διαφθοράς προκαταρκτική έρευνα για την τιμολόγηση των φαρμάκων. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε την έρευνα και τον έλεγχο» είπε προσθέτοντας πως «ο έλεγχος δεν ήταν εύκολος. Κουραστήκαμε πάρα πολύ για να συγκεντρώσουμε το υλικό».
Σύμφωνα με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, «από μόνες τους οι μαρτυρίες δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο. Χρειάζονται και τα έγγραφα».
Δήλωσε αισιόδοξη πως «θα τη βρούμε την άκρη του νήματος. Πιστεύω σε δύο –τρεις μήνες το πολύ, εάν δεν τύχει κάτι έκτακτο, θα έχουμε τελειώσει το πρώτο πόρισμα για τα χρόνια 2006 – 2011 και μετά θα προχωρήσουμε στα επόμενα χρόνια».
‘Όπως είπε «πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση από πλευράς έρευνας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη γίνει κανένα λάθος. Πιστεύω ότι θα τα βρούμε όλα τα έγγραφα. Δεν υπάρχει περίπτωση».

Με το σκάνδαλο της Novartis International οι ΗΠΑ βοηθούν για να υπάρξει αμνησία στον Ελληνικό λαό απο το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βρε ιχνος που βρισκεις αυτες τις μουναρες και μας τις κοτσαρεις..Θα μας τρελανεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...