Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Aν δεν στηρίξεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει.



Δηλαδή κανένας δεν λαδώθηκε από την NOVARTIS γιατί…. έχουν παραγραφεί τα αδικήματα . Μόνο για ένα θυρωρό πολυκατοικίας., και ένα κουλουρά δεν έχουν παραγραφή.

Το «περιβάλλον» του μουγκού Κώστα Καραμανλή επιβεβαιώνει τα λόγια του Δημήτρη Αβραμόπουλου σχετικά με τη Novartis.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην κατάθεση που αφορούσε τα εμβόλια για την γρίπη Η1Ν1 , τονίζοντας ότι ο μάρτυρας αναφέρει ότι ο «υπουργός Υγείας παρέσυρε τον Καραμανλή». Τι ήταν ο Καραμανλής; Κανένα παιδάκι που δεν καταλάβαινε; Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε με ευθύνη και αυτό είναι εύσημο για τον Καραμανλή».
Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τονίζεται ότι, σε σχέση με τα μεγάλης σημασίας θέματα του μοριακού ελέγχου του αίματος και της αντιμετώπισης της πανδημίας της γρίπης, οι επισημάνσεις του κ. Αβραμόπουλου ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.
Νωρίτερα την αγανάκτησή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis εξέφρασε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Τόνισε ότι θα καταθέσει μήνυση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αίτημα να ανακαλέσει άμεσα την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα για να προστατευθεί, όπως είπε, το κύρος της δικαιοσύνης από κύκλους που λειτουργούν εξωθεσμικά.

Για ποια δίωξη εμπλεκομένων μιλάμε;


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα είμαστε του ποιος το λέει, και όχι το τι λέει. Για αυτό όταν βγαίνει κάποιος να καταγγείλει κάτι σάπιο ψάχνουν όλοι οι καταγγελόμενοι να του βρουν κουσούρι λέγοντας, έλα μωρέ δεν ξέρουμε ποιος είναι ; O τέταρτος μπατζανάκης του ήταν κάποτε ….πρεζόνι, για αυτό δεν έχουν καμία αξία τα λεγόμενα του.

Ανώνυμος είπε...

Σε προηγούμενο ποστ ρε ixnos τα είχες πει ΟΛΑ γράφοντας. Η σούπερ σκανδαλάρα σερνόταν στα συρτάρια πολύ καιρό, και μπορούσε να βγει δέκα μέρες πριν, η μετά, αν και ξέρουμε ότι θα πάει και αυτό όπως όλα τα σκάνδαλα και οι κλεψιές στην Ελλάδα, στον κάδο, διότι το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν φυλακές για να χωρέσουν όλοι οι κατά καιρούς κλεφταράδες. Εάν κάνουμε κάποιο μεγάλο νησί φυλακή ίσως χωρέσουν, διότι είναι πολλές χιλιάδες αυτοί που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Από πού να ξεκινήσει κανείς. Από τους τοπικούς άρχοντες, από τα σώματα ασφαλείας, από τους στρατιωτικούς, από τους δημόσιους προϊστάμενους υπηρεσιών, από τους ασχολουμένους με την υγεία, παιδεία, πολεοδομία, εφορία, και άλλα «ευαγή ιδρύματα» , από υπουργούς βουλευτές κ.λ.π; σχεδόν όλοι όσοι έχουν ασκήσει κάποια μορφή εξουσίας διαχρονικά έχουν ξεσκίσει ταμεία, και έχουν πάρει το μερίδιο τους από την …πίτα. Οπότε; Η υπόθεση θα πάει να βρει τις κατά καιρούς εμφανιζόμενες λίστες των ληστών.
Σε λίγο θα έρθει και η δικαίωση των όσων έγραψες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...