Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Έμαθαν ότι πηδιόμαστε, πλάκωσαν και οι γύφτοι.



Τα αλβανικά δημοσιεύματα, διακρινόμενα από ένα αχαλίνωτο αλβανικό εθνικισμό και αλυτρωτισμό, αποκαλούν την Ελλάδα «έθνος υβριδικό» ενώ κάνουν λόγο ευθαρσώς για «απελευθέρωση των εδαφών της τσαμουριάς που βρίσκονται υπο ελληνική κατοχή.»!
Το αλβανικό κόμμα «Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar»- «Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία», καταφέρεται κατά των δηλώσεων του Παυλόπουλου και του ελληνικού κράτους, με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Το μέλλον του ελληνικού υβριδικού κράτους σχετίζεται με τη δίκαιη επίλυση του ζητήματος των αλβανοτσάμηδων και την απελευθέρωση των εδαφών της τσαμουριάς από την ελληνική κατοχή και την επιστροφή της στον κορμό της Αλβανίας», σημειώνει το δημοσίευμα και συνεχίζει:
«Ο πρόεδρος της Ελλάδας, Προκόπης Παυλόπουλος, δεν τολμά να απειλήσει ,αλλιώς θα αντιμετωπίσει ενωμένο το αλβανικό έθνος που δεν γνωρίζει άλλα όρια, εκτός από εκείνα της Εθνικής Συνέλευσης του Αυλώνα της 28ης Νοεμβρίου 1912, που ξεκινούν από την Πρέβεζα και ανεβαίνουν βόρεια κοντά στη (σερβική) Νις και καταλήγουν προς τα μέσα του Μαυροβουνίου.
Επίσης, η άρνηση του αρχηγού του εχθρικού ελληνικού κράτους της ύπαρξης του ζητήματος των Αλβανοτσάμηδων είναι ισοδύναμη με την άρνηση του Ολοκαυτώματος», σημειώνει το αλβανικό κείμενο που υπογράφεται: Ταχίρ Βελίου, προέδρου του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας.





 


Αύριο πώς θα ονομάσουν τη Θράκη οι «άλλοι»; Νόβα Θράκη; Μέσα Θράκη; Αφίρ Θράκη;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι όλοι αυτοί που διεκδικούν κομμάτια της πατρίδος μας;
Γιατί τόση πρεμούρα τώρα οι Αλβανοί , οι Σκοπιανοί , οι Τούρκοι.
Τι συμβαίνει που εμείς δεν το γνωρίζουμε ; Δηλαδή αυτά που είχε πεί η Ψαρούδα Μπενάκη στον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας Παπούλια
βγαίνουν αληθινά ;'Ηρθε ο καιρός η Ελλάς να διαμελιστεί και να μοιραστεί διότι δεν έχει πιά εθνική κυριαρχία από τα μνημόνια ;
Δηλαδή το σχέδιο ήταν να πτωχεύση η πατρίδα μας απο τούς πολιτικούς με τη βοήθεια των πληρωμένων παπαγάλων και να περιοριστούν τα συνορά μας εκεί που έδειχναν κάτι χάρτες που είχαν κυκλοφορήσει κάποτε; Τώρα ποιά άλλα κομμάτια θα έχου σειρά η Θράκη ,το Αιγαίο, το Καστελλόριζο, η ανεξαρτοποίηση της Κρήτης; Πού θα φτάσουν και πού θα τελειώσουν . Και οι πολιτικοί τι κάνουν γιατί δεν ενημερώνουν ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι πολιτικοι; Δεν θελεις να αντικρυσεις την πραγματικοτητα; Ολα οσα εγραψες ειναι ορθα αλλα καποια πραγματα δεν τα αφηνει ο ανθρωπινος λογισμος της ελπιδας ο εγωισμος και της διαφορετικοτητας να εξελιχθουν ως αναδειξη της μοναδικης αληθειας.
Ολοι τους ειναι πιονια των ξενων μυστικων υπηρεσιων. Το παραδειγμα του κακου και του καλου μπατσου σιγουρα το γνωριζεις.
Το ιδιο συμβαινει και στην πολιτικη. Εσεις θα πλευρισετε αυτους και οι υπολοιποι τους αλλους. Θα τους καθοδηγησετε ως αντιπαλοτητες για τον τελικο μας κοινο σκοπο.
Δεν σου κανει εντυπωση πως εμφανιστηκε ξαφνικα η Χ.Α ως η επερχομενη "πατριωτικη" δυναμη στα χρονια του μνημονιου;
Τη Χ.Α τη γνωριζα απο το 1986. Ναι ημουν του δογματος η Κωνσταντινουπολη ειναι η Πρωτευουσα της Ελλαδος και ημουν "ακροδεξιος" χωρις τις γελοιες ακροτητες του διχασμου του παρελθοντως. Ο κυριος λογος που ημουν "ακροδεξιος" ηταν η τοτε αναπτυξη της χωρας στα χρονια της "δικτατοριας". Αναπτυξη οχι με λογια του καφενειου αλλα μελετη των στοιχειων του ΟΟΣΑ, απο το 1950 εως το 1986.
Τη Χ.Α. και τους Χρυσαυγητες τους ειχαμε στα μαυρα καταστοιχα. ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ!
Αν διαβαζες τοτε την εφημεριδα Στοχος του εκδοτη Καψαλη θα καταλαβαινες σε ποση εκτιμηση ειχε τους χρυσαυγητες ο ιδιος ο εκδοτης και η εφημερδα. Το ιδιο και η Ελευθερη Ωρα της τοτε εποχης.
Και ερχομαστε στα χρονια των μνημονιων. Ξαφνικα "ανδρωθηκε" η Χ.Α. και εμφανιστηκε ως η "πατριωτικη δυναμη".
Τη συνεχεια ελ[ιζω να την εχεις αντιληφθει.
Ο αγνος Πατριωτικος χωρος ολου του πολιτικου φασματος μετονομασθει αυτοματως σε "Εθνικιστες" Ναζιστες μαχαιροβγαλτες μπραβους φασιστες γραφικους υποκοσμος κλπ.
Μα θα μου πεις οτι αρκετοι απο αυτους πηγαν αδικως φυλακη.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ;
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ"
Ο ΛΑΟΣ ΩΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) Ο,ΤΙ "ΤΡΟΦΗ" ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

οι γυφτοαλβανοι θα παρουν τα αρχιδια μας.Θα ελευθερωθει η Βορεια Ηπειρος και τα αλβανα θα πανε απο εκει που ηρθανε.Και κατι αλλο σε κανενε αλβανο δουλεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...