Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν την απειλή τους



Σοβαρό περιστατικό στα Ίμια όπου ένα σκάφος μήκους 100 μέτρων της Άγκυρας εμβόλισε χτυπώντας με την πλώρη το περιπολικό ανοιχτής θαλάσσης ου Λιμενικού Σώματος “Γαύδος” με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σημαντικές ζημιές υλοποιώντας την προειδοποίηση του  Ερντογάν που είπε ότι είναι σε γνώση της Τουρκίας οι καιροσκοπικές, όπως τις χαρακτήρισε, προσπάθειες για έρευνες στην Κύπρο ή στα νησιά του Αιγαίου. «Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια να μην κάνουν το λάθος να υποτιμήσουν την Τουρκία γνωρίζοντας ότι έχει ανοικτό μέτωπο στα νότια της». Δεν θα ανεχθούμε εκείνους που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν ή να περιορίσουν τα δικαιώματά μας να αναλάβουμε δράση και να προστατεύσουμε τα σύνορά μας και την εθνική μας ασφάλεια είτε στην Αφρίν, είτε στο Αιγαίο».
Έτσι οι Τούρκοι το “χοντραίνουν” στα Ίμια! Δεν έμειναν στην “περικύκλωση” των βραχονησίδων ,αλλά λίγο πριν τα μεσάνυχτα -23.45- είχαμε επεισόδιο μεταξύ του τουρκικού σκάφους έρευνας διάσωσης UMUT με σκάφος του Λιμενικού!
Κατά τη διάρκεια ελιγμών που γίνονταν γύρω από τις βραχονησίδες, το τουρκικό πλοίο εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος, προκαλώντας του ζημιές!
Το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει ότι δεν πρόκειται για εμβολισμό, αλλά για πρόσκρουση δηλαδή επιχειρήθηκε να το «σπρώξει» έξω από την περιοχή!
Στο πλοίο του Λιμενικού προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός. Το σκάφος έχει μεταφερθεί στη Λέρο για επισκευή
Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετό καιρό η τουρκική Ακτοφυλακή έχει “περικυκλώσει” τα Ίμια για να δηλώσει «κυριαρχία» στην περιοχή.



Δεκαπέντε ώρες μετά, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καταγγείλλει την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας μην και νευριάσουν ποιο πολύ τον Σουλτάνο, αλλά λένε ότι έθεσαν σε κόκκινο συναγερμό τις όποιες ένοπλες δυνάμεις. Όμως από το μεσημέρι τρία σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής έχουν περικυκλώσει τα Ίμια.

 

Ερντογάν για το συμβάν στα Ίμια: Οι στρατιώτες μας έκαναν το καθήκον τους!!! «Οι Έλληνες αιφνιδιάστηκαν για μία ακόμη φορά στα Καρντάκ (Ίμια)»


Μέσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ... εμβόλισε η τουρκική Ακταιωρός το σκάφος του Λιμενικού...!!! Βίντεο από την ανακοίνωση του Λ.Σ. 

Καμαρώστε τους.

Πλοίο χωρίς όπλα έστειλαν να προστατέψει τα Ιμια οι συνεργαζόμενοι απατεώνες. Τόσα εκατομμύρια ευρώ στοίχισε και δεν έχει όπλα.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουτε ενα τοξο δεν εχει επανω για οπλισμο! Σαν να εχεις βαλει μια τρατα με εξωλεμβια να κανει περιπολους, εκλασε πατατες το Μογγολος, δουλευομαστε μεταξυ μας.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ψεκασμένος μοίρασε σφεντόνες στο στράτευμα.

Ανώνυμος είπε...

Και Κινεζικες μυγοσκοτωστρες

Ανώνυμος είπε...

Η ευρω-βάρκα ήταν για να μαζεύει τους λάθρο που έρχονται για ηλιοθεραπεία. Για αυτό δεν έφερε όπλα.

Ανώνυμος είπε...

οσο δεν αντιδρουμε τοσα και αλλα τοσα θα μας κανουν οι μογγολοι.Γαμω την πολτικη ηγεσια και την στρατιωτικη.Οι ρεζιλιδες μας εχουν ξεφτιλισει με την δηθεν ψυχραιμια

Ανώνυμος είπε...

Μη κοιτάτε τη Νοβάρτις αλλά τη Μακεδονία

Όταν ο δάσκαλος έδειξε τον ήλιο ο βλάκας κοίταζε το δάχτυλο!

Μη βλέπετε το δέντρο αλλά το δάσος!

Εκείνοι έφαγαν καλά και οι άλλοι καλύτερα. Και θα μας φάνε και την Μακεδονία. Οι αχόρταγοι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...