Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Καλή σαρακοστή. Oταν οι δολοφόνοι τραγουδούν «είμαστε ο κόσμος»…πάμε να φύγουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο κοσμος ειναι στην κοσμαρα του και ψωφαει για γλεντια με τα οσα συμβαινουν τοτε καταλαβαινεις τι προκειται να ακολουθησει.
Οταν ακους να παραπονιουνται οτι γεμισαμε πακιστανους αλβανους αιγυπτιους και εχουν αρχισει να φοβουνται για τη ζωη τους και την οποια περιουσια τους ενω αυτοι οι ιδιοι τους δινουν μεροκαματο και τους συντηρουν και οταν τους το επισημαινεις σου λενε, οτι αυτα ειναι καλα παιδια δεν ειναι αλητες, τοτε τι μπορεις να αναμενεις;
Εγω αναμενω τα χειροτερα και καθε μερα τα τελευταια δυο χρονια προσπαθω με τα πενιχρα μου εσοδα να γινω οσο το δυνατον αυταρκης τουλαχιστον σε βασικα ειδη που θα μου εξασφαλισουν μια καπως υποφερτη επιβιωση, απο εργαλεια χειρος μεχρι οτιδηποτε θα μπορει να φανει χρησιμο οταν ολα γυρω θα εχουν καταρευσει.
Γελανε και με θεωρουν μαλακα!
Οταν τους λεω οτι οταν ξεσπασε ο δευτερος παγκοσμιος πολεμος το 1940 οι ελλειψεις τροφιμων και πρωτες υλες στην Ελλαδα ειχαν ηδη εξαντληθει απο το 1938 και κρατησαν μεχρι το 1948 με κοιταζουν σαν μαλακες. Η πεινα κρατησε μια δεκαετια δεν ηταν 3-4 χρονια!
Αυτοι νομιζουν οτι θα πανε με γεματο το πορτοφολι στο σουπερ μαρκετ, θα φορτωσουν και ολα καλα!
Εγω δεν προκειται να βοηθησω κανενα πουστη! Να τον βλεπω να ψωφαει εξω απο την πορτα μου θα του ριξω και δυο κατακουτελες να παει στο διαολο!

Ανώνυμος είπε...

Οι Χατζηνικολάειδες ,οι Εισαγγελάτοι, καί τό λουρί τής μάννας...., χτίστηκαν πάνω στην αρχή νά αποκοιμήσουν τον Ελληνα ,κάτι πού έγινε!!!
Γιατί ??... Μά γιά νά πιαστεί στόν υπνο απο τη σιωνιστική νεα ταξη καί νά περάσσει τά σχέδιά της οπως και πέτυχε σέ μεγάλο βαθμό δυστυχώς.
Ευτυχώς υπάρχουν Ελληνόψψυχοι κι αυτούς ειναι πού τρέμει η νεα τάξη , της οποίας τά σχέδια πλεον εχουποτύχει . Τωρα θά δείξει τον αληθινό της εαυτό μέσω τής αριστερής χλαπάτσας στην αρχή καί άν αποτύχει μεσω τού ΝΑΤΟ ......

Ανώνυμος είπε...

δειτε οι μπολσεβικοι θελουν να σφαξουν παλι τους ελληνες
βαλτετο παντου!!!!!!!!!!!!!!

http://www.stoxos.gr/2018/02/blog-post_3259.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...