Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

“ΚΟΦΤΗΣ” ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 6 .ΕΝΤΟΣ 2 ΧΛΜ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ . ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Ή ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

2.702 νέα κρούσματα στην Ελλάδα  που προέκυψαν μετά από 54.553 (μοριακά και rapid) τεστ που διεξήχθησαν. Τα 79 στην Κρήτη .Ειδικότερα, ανακοινώθηκαν 40 νέα κρούσματα στο Ηράκλειο που μπαίνει σε"βαθύ κόκκινο", 4 στο Λασίθι, 22 στο Ρέθυμνο και 13 στα Χανιά.

Ο  Χαρδαλιάς ανέφερε πως όσον αφορά στα SMS ισχύουν οι εξής διαφοροποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως επιδημιολογικού κινδύνου:

Στο SMS 2 για μετακίνηση για προμήθεια βασικών αγαθών, αλλά και στο SMS 3 όσον αφορά στο σκέλος των τραπεζών, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο εντός του οικείου δήμου ή σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα.

Για το SMS 6 που αφορά στην άθληση, αυτή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο πεζή ή με ποδήλατο. Δεν θα μπορεί δηλαδή να στείλει κωδικό 6 κανείς σε όλη την Ελλάδα και να μεταβεί στον προορισμό του με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.

Στη μετακίνηση 4 τα ελεγκτικά όργανα θα πρέπει να ζητούν επιπλέον αποδεικτικά προκειμένου να διαπιστώνεται η επάρκεια της κατ' εξαίρεση μετακίνησης για τους πολίτες.

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) κατατάσσεται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι ακόλουθες Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, Άρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων.

Δευτέρα 1 Μαρτίου. Αριθμός τεστ: 17.936 / αριθμός κρουσμάτων: 1176. Ποσοστό: 6,6% . 

Τρίτη 2 Μαρτίου...Αριθμός τεστ: 61.255 / αριθμός κρουσμάτων: 2353 Ποσοστό: 3,8 %

Τετάρτη  3 Μαρτίου ...Αρ.τεστ 54.553 κρούσματα 2.702 ποσοστό περίπου 3,1%

Άντε γεια στην κοροϊδία

Το μεγάλο μπούκωμα. 26 τρις η μπίζνα των εμβολίων.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Κούβελα που θα συζητηθεί: «Τα εμβόλια δεν φέρνουν πάντα αποτελέσματα και έχουν πάντα παρενέργειες»

 

Υγειονομικός πέθανε στην Ιταλία μετά τη β΄δόση εμβολίου.”Απλά ήταν άτυχος..και δεν είχε αντισώματα” σχολιάζουν οι ειδήμονες!!!


Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους και 260φορές περισσότερους νεότερους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει ο ιός»


Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία αφ΄΄οτου έκανε το εμβόλιο της pfizer .

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΡΙΝΟΙΟ , ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ CABAL ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ Η ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΗΣ ...... ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ .
ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ Ο SLEEPE JOE ΕΝΑΣ ΣΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥ . Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ 2019 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...