Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο σάπιος Πατούλης μοίρασε σάπια κρέατα σε άπορους.

Όταν οικογένειες απόρων άνοιξαν συσκευασίες του κρέατος για να μαγειρέψουν, αντιλήφθηκαν μια έντονη δυσοσμία και άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία μάλιστα από τις οικογένειες κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Σαλαμίνας και έτσι ενημερώθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να επιστρέψουν οι δικαιούχοι την ποσότητα του κρέατος που είχαν παραλάβει από την Salas Group S.A.

Πράγματι, επιστράφηκαν περίπου 300 κιλά κρέατος τα οποία στις 2 Μαρτίου έλεγξε κλιμάκιο του ΕΦΕΤ που επισκέφθηκε το νησί. Σύμφωνα με το υπηρεσιακό σημείωμα των ελεγκτών, ολόκληρη η ποσότητα αυτή – αν και βρισκόταν σε καταψύκτες – παρουσίαζε «αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων τους (έντονη δυσοσμία και αλλοίωση χρώματος)», ενώ μετά από εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε μεγάλος αριθμός «εντεροβακτηριοειδών βακτηριδίων» που το καθιστούν ως «μη ασφαλές – ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση»…

 Η Περιφέρεια Αττικής μοίρασε σάπια κρέατα σε απόρους. Βρέθηκαν στα ψυγεία της εταιρείας Salas Group S.A που είχε αναλάβει την διανομή. Κατασχέθηκαν από τον ΕΦΕΤ! ('Εγγραφο)

 

Η ερωμένη του υπουργού διορίστηκε με σύμβαση και σε μια νύχτα... έγινε διευθύντρια. Η ξανθιά Δημητρούλα, ο λογιστής κερατάς, η μουσικόφιλη σύζυγος και το ξεμάλιασμα... οσονούπο!

 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ξερει τι τραβαγε και η Πατουλενα απο αυτο το καθηκι και τωρα χωριζουν...

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ είπε...

Η ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ (ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΠΙΟ) ΚΡΕΑΣ ΤΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...