Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο άνθρωπος είναι για τα μπάζα.

Ότι κάτι δεν πάει καλά με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής έχει διαφανεί όλο αυτό το διάστημα. Από ότι φαίνεται η κατάστασή του χειροτερεύει καθώς ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί καλά καλά να ανέβει τις σκάλες.

O ΔΗΘΕΝ πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους. Ο 78χρονος Μπάιντεν σκόνταψε διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες.

Ας θυμηθούμε πως στο πλαίσιο ομιλίας του για τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 στις ΗΠΑ, αναβάθμισε την Κάμαλα Χάρις σε πρόεδρο. «Τώρα... όταν κάναμε, η Πρόεδρος Χάρις και εγώ... μία εικονική περιήγηση σε ένα κέντρο εμβολιασμού στην Αριζόνα πριν από λίγο καιρό, μία από τις νοσοκόμες σε αυτή την περιοδεία που έκανε εμβολιασμούς ,είπε ότι κάθε εμβόλιο ήταν σαν να χορηγεί μια δόση ελπίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 78χρονος πρόεδρος έδωσε... προαγωγή στην Κάμαλα Χάρις. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του είχε αποκαλέσει την αντιπρόεδρο «εκλεγμένη Πρόεδρο των ΗΠΑ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αστάθεια είναι από το αλτσχαίμερ.Ειναι βέβαια νωρίς ακόμα αλλά σε ένα χρόνο αντε ενάμιση θα είναι εντελώς εκτός μάχης

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ είπε...

ΙΣΑ ΒΡΕ ΓΙΔΙ ................... ΟΧΙ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΖΟΝΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ........ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ
.................. ΒΡΑΔΥΝΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...