Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Αμα πολυπαίζεις τον λεβιέ θα σου μπει η....όπισθεν

Διαβάζουμε ...με απόφαση του Πρωθυπουργού, συστήνεται επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+. Στόχος της Επιτροπής θα είναι η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα καθορίζει οριζόντια τη στρατηγική, τους στόχους και τις δράσεις Υπουργείων και αρμόδιων φορέων για τον σχεδιασμό, την εκπόνηση και την υλοποίηση πολιτικών για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, κυρίως στην περίοδο 2021-2023.

Μητσοτάκης: Εθνική Στρατηγική για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ

Τι ήταν να το πει ο Κούλης; Ξεσάλωσαν οι ανωμαλιάρηδες και με  ανάρτησή τους στο facebook οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας ανέβασαν την σημαία τους αντί της ελληνικής στον «Όρκο των αγωνιστών» του Βρυζάκη.

O πρωτότυπος πίνακας είναι έργο του ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη, του 1865 και φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη που επισκέφθηκε σήμερα ο κατσικοπόδαρος..

Εμπνευσμένη από τον πίνακά του «Όρκος των Αγωνιστών», η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδος αντικατέστησε την ελληνική σημαία με την χρωματιστή σημαία της κοινότητας.

Τι περίμενε από αρχιπουστάρες που τσιγαρίζουν το κρέας; Ευγνωμοσύνη;

 

 ΟΙ “ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ –ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...