Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Θέλουν τα νησιά μας να γίνουν γκρίζες ζώνες.

Στην πλήρη διάψευση του κυβερνητικού αφηγήματος περί κλειστών δομών, όπως διαβεβαίωνε από τις εκλογές μέχρι σήμερα το κομματικό της ακροατήριο η Ν.Δ., προχώρησε η Ευρωπαία Επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, παρουσία και του Νότη Μηταράκη, σύμφωνα με το politischios.gr.

Ερωτώμενη για το αν οι δομές θα είναι κλειστές, η ίδια απάντησε ότι: «Δεν μπορεί να είναι κλειστές δομές γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστες», για να έρθει αμέσως μετά ο Υπουργός Λαθρομετανάστευσης και να επιβεβαιώσει και επίσημα πλέον ότι δεν μιλάμε για κλειστές δομές αλλά για ελεγχόμενες με την έννοια του ελέγχου των ατόμων κατά την είσοδό τους στα σχεδιαζόμενα κέντρα.

Εφόσον πλέον επισήμως αυτοί που μπαίνουν παράνομα στη χώρα, θα είναι και ελεύθεροι να πηγαινοέρχονται όπου θέλουν και δεν θα κρατούνται στις «κλειστές δομές», δεν υπάρχει καμία εθνική και εσωτερική ασφάλεια.

Στα "κάγκελα" η Σάμος: Διαμαρτυρία των Ελλήνων κατοίκων στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου για τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων – «Δεν είστε ευπρόσδεκτη στο νησί μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαμαρτυρίες έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται η Γιόχανσον με τον Μηταράκη στην Λέσβο -

 

Μειώθηκε όσο ποτέ ο ελληνικός πληθυσμός την περασμένη χρονιά. «Χάθηκε» μία πόλη 46.000 ατόμων.

 

ο Κυριάκος τα κάνει όλα για τους λαθρομετανάστες – Συμφωνία Μητσοτάκη – Γιόχανσον 276 εκατομμυρίων € για νέες δομές! ΟΛΑ στις κλεφτο ΜΚΟ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΤΌΠΙΟΙ ΙΟΥΔΑΊΟΙ ΠΟΥ ΦΎΤΕΨΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΟΙ ΑΝΆ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΚΑΛΟΎΝ ΑΛΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΠ ΈΞΩ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΤΟΥΣ Ο ΕΟΔΥ ΚΡΆΤΑ ΨΗΛΆ ΤΑ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ. ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΖΆΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΎΝ ΤΑ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΑΠΑΡΟΙΟΥ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...