Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Στα πόσα κρούσματα παραιτείται ο Κούλης;

 Δρ. Κ.Φαρσαλινός για lockdown: «Η επιστημονική κοινότητα καταστρέφει την κοινωνία στο όνομα μίας δήθεν σωτηρίας»

 

«Κραυγή» Δερμιτζάκη: «Ανοίξτε τα όλα - Βγάλτε τον κόσμο έξω»

 

Ο Μητσοτάκουλας  στο CNN: Έρχεται χαλάρωση του lockdown


Τελείωσαν και τα δίφραγκα. Η παράταση της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου και της εστίασης δημιουργεί κίνδυνο για ακόμη περισσότερα λουκέτα από όσα έχουν έτσι κι αλλιώς προεξοφληθεί. Η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις έξι και μετά από τις επτά δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι θα έλυνε, με συνωστισμό στα σουπερμάρκετ κλπ. Η εκτίμηση που επικράτησε στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι το πολιτικό και οικονομικό κόστος από τη συνέχιση του lockdown είναι μεγαλύτερο από το όποιο ρίσκο έχει η σταδιακή άρση των μέτρων, πολύ περισσότερο που το ΕΣΥ έφτασε ήδη στα όριά του και έγινε μονόδρομος η διεύρυνση της συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα.

 

3.465 νέα κρούσματα,

 

Ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορωνοϊού και στην Κρήτη

Σε κατάσταση πανικού ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Απείλησε τους ιδιώτες γιατρούς πως αν δεν έρθουν να δουλέψουν εθελοντικά στο ΕΣΥ σε 48 ώρες θα τους φέρει με το ζόρι μέσω επίταξης!

Είναι και αγράμματοι. Η επίταξη αφορά πράγματα. Η επιστράτευση αφορά ανθρώπους. Εκτός εάν τους γιατρούς τους θεωρεί αντικείμενα.

 

ΠΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ; Η “ΓΚΙΟΣΑ” ΜΕΡΚΕΛ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ “ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ” ΚΟΥΛΗ. ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

Η Νορβηγίδα συγγραφέας, αδερφή του γνωστού τουρκόφιλου Σολτενμπεργκ (ΓΓ ΝΑΤΟ), μας πληροφορεί ότι ''και να πεθάνεις από το εμβόλιο δεν πειράζει, είναι για... καλό σκοπό.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...