Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Πονάν, ωρέ, τα παλικάρια;

 

Επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης όπου κατευθυνόταν η πορεία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα περιστατικά βίας από αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή στην πλατεία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην πορεία, κατά τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας συμμετείχαν πάνω από 5.000 άτομα.  Ένας αστυνομικός είναι σοβαρά τραυματισμένος από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μετά την πορεία διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής.Ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από το κυρίως σώμα της συγκέντρωσης και άρχισαν να πετούν πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών που σχημάτιζαν κλοιό ασφαλείας γύρω από το ΑΤ της Ν. Σμύρνης. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ απάντησαν με χημικά και οι διαδηλωτές άναψαν φωτιές.Ομάδα κουκουλοφόρων έριξαν κάτω από το μηχανάκι έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ και άρχισαν να το ξυλοκοπούν αγρίως. .Η ομάδα κουκουλοφόρων κατάφεραν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του αστυνομικού.

 

«Πόλεμος» στη Νέα Σμύρνη: Πολιορκούν το Αστυνομικό Τμήμα, μολότοφ και χημικά -Σοβαρά τραυματίας αστυνομικός.


 «Τα πάρκα είναι για να γελάω και όχι για να πονάω» .Χιλιάδες άνθρωποι πλημμύρισαν τους δρόμους της Νέας Σμύρνης στεκόμενοι απέναντι στην αστυνομική βαρβαρότητα και αυθαιρεσία.

 

0Η Ν. Σμύρνη είπε δυναμικό «όχι»στην αστυνομική βία και την αστυνομοκρατία


LIVE Νέα Σμύρνη: Σοβαρά επεισόδια - Τραυματισμός αστυνομικού

 

συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

 


Η εικόνα του τραυματία αστυνομικού – Αιμόφυρτος στον δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ

 

 

 

 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι παπαγάλοι της αστυνομίας έχουν πέσει με τα μούτρα για τον τραυματισμό του επαγγελματία ραβδούχου-μπάτσου. Πόσους εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες πολίτες έχουν αναίτια τραυματίσει διαχρονικά οι μπάτσοι, δεν μας λένε.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ακρως ανησυχητικο αυτο που γινεται στη χωρα απο την ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΧΟΥΝΤΑ. ΑΝ υπαρξουν νεκροι ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα η κατασταση θα γινει ανεξελεγκτη. ΕΙναι η στιγμη ο μαλακας Χουντοχοιδης να παει σπιτιτου και ν αλλαξει το υφος της εξουσιας που θυμιζει αλλες εποχες. Δεν μπορει να ειναι ολοι ηλιθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε μέρες Αλέξη.Αν βρεθεί ο οξύθυμος ....αλλιώς θα το φτιάξουν μόνοι τους .
Προφανως κάποιους ενοχλεί η κυβέρνηση κ θελουν την φύγουν....όπως τότε με τον κουρασμένο.
Φταινε οι φιλίες με ΣΑ Ισραήλ κ Αίγυπτο που ο κοιμισμένος δε θέλει φταίνε οι εξοπλισμοί απο λαθος μαγαζί; ...θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκιναει το παιδομαζωμα.........
Η Δόμνα Μιχαηλίδου με δήλωσή της γνωστοποίησε ότι πλέον η Αστυνομία θα αναλαμβάνει την προστασία ενός παιδιού όταν ο γονέας κρατείται ή συλλαμβάνεται.

Η ίδια μιλώντας στη ΕΡΤ, σημείωσε ότι για αυτή την πρωτοβουλία είναι ενήμερος ο πρωθυπουργός οποίος φέρεται να ανησύχησε τι γίνονται τα παιδιά αυτών που συλλαμβάνονται.....

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/969137_ti-apegine-i-pronoia-stin-hora-h-astynomia-analamvanei-tin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...