Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ρίζωσαν για τα καλά οι αριστερές παραφυάδες.

Ο Γιάννης Βλαστάρης, ο διευθυντής της πάλαι ποτέ ένδοξης «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», που πέρασε την πύλη της Ηρώδου Αττικού τυπικά ως «διευθυντής του γραφείου επικοινωνίας της Γενικής Γραµµατείας του πρωθυπουργού» και ουσιαστικά µε µια βασική αρµοδιότητα, αυτήν του λογογράφου (speech writer) του Κούλη  κατοικοεδρεύοντας πλέον στο μέγαρο Μαξίμου , ψιθυρίζεται ότι θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τείνει να γίνει σύνηθες  φαινόμενο πρώην Κνίτες να συνωστίζονται ως σύμβουλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ημιυπόγειο του Μαξίμου, αφού ο Γιάννης Βλαστάρης οργανώθηκε στα φοιτητικά του χρόνια στην πανίσχυρη τότε «Πανσπουδαστική» (τη φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ) και παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήµατα στη δηµοσιογραφία, αλλά τώρα ίσως βγουν και στο «φως»..

Ο επί 20ετία διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, υπήρξε τα τελευταία χρόνια ένας από τους συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ στα «σκοτεινά»παρασκήνια. Ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν την επιμέλεια των ομιλιών του κ. Μητσοτάκη.  Τα διαπιστευτήρια υπέρ της Ν.Δ. είχε δώσει ο κ. Βλαστάρης εδώ και δύο χρόνια, με την έκδοση του βιβλίου «Λεξικό χωρίς γραβάτα», όπου υποτίθεται ότι αποδομεί τον λόγο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Στην παρουσίαση του βιβλίου, τον Φεβρουάριο του 2017 η συμμετοχή στελεχών της Ν.Δ. με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν πολυπληθής, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η παρουσία γνωστών μεγαλοεπιχειρηματιών.

Τώρα πως συμμάχησαν - συγκατοίκησαν ακροδεξιοί,χουντικοί, και ...Κνίτες; Είπαμε. Από εκατομμύριο και πάνω δεν υπάρχει ούτε κόμμα ,ούτε χρώμα. Παίζει ουράνιο τόξο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ν.Δ. σε απάντηση για τις εξελίξεις με τον Κουφοντίνα  συνιστά δολοφονία της ελληνικής γλώσσας. Η ανακοίνωση που ήρθε ως απάντηση στην δήλωση του Τσίπρα, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά για την κατάντια της ιστορικής παράταξης, καθώς τέτοιο φιάσκο δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για 12 ολόκληρα ορθογραφικά – εκφραστικά λάθη μέσα σε μία μόλις ανακοίνωση που αναγκάστηκαν από το κράξιμο να την αποσύρουν, και να την διορθώσουν .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟΠΟΥΣΤΑ..) ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΤΗ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ...) , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1974 ΑΦΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΛΕΤΗΡΑ ΙΩΑΝΝΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΗΤΑΝ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ . ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ...............

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλλιεργημένη σέ σταθερή βάση ή αριστερή κουλτούρα ή ΠΑΝΟΥΚΛΑ . Η Δεξιά χολέρα είναι τό ίδιο κι αυτή . Η δουλιά στήθηκε καλά ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οργανα τής νέας τάξης πραγμάτων τών εβραίων καμπαλιστών (CABAL) , οί θολοκουλτουριαραίοι ποντικαραίοι κουκουέδες , περιμένουν τήν επόμενη εντολή τού εργοδότη τους αφεντικού ROTHCHILND . ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !!
Σ.Σ. ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΖΑΣΕΙ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...