Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Τα "σαρακοστιανά" του γιδότοπου.

Το πάρτι γόνου μεγαλοεφοπλιστή με 62 καλεσμένους στην Μαρίνα Φλοίσβου Κυριακή Βράδυ! Βίζιτες, κόκα και αξιωματικός του λιμενικού έδωσαν το παρόν! 10 "φουσκωτοί" δεν άφηναν να πλησιάσει άνθρωπος στα 200 μέτρα.

 

Άνοιξε ταβέρνα στην πλάκα για τον φίλο του πρωθυπουργού δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη! Έφαγε και ήπιε με την παρέα του στην υγεία τον κορόιδων που έμειναν κλειδωμένοι στα σπίτια τους.

 

«Φρένο» σε κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη - Κρύφτηκαν σε ντουλάπες και κάτω από κρεβάτια

 

Το μπάσταρδο του Παττακού πήρε ειδική άδεια να κάνει βάπτιση και κανένας πούστης δεν ντρέπεται;

Νονός ο Αδ. Γεωργιάδης, ενώ έχει ανακοινωθεί η αναστολή των βαφτίσεων έως τις 16 Μαρτίου.

 

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 

ΔΕΝ ΗΤΑΝ... ... ... «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟΙ (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ): ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ !!! ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ !!! ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΠΙΑ, ΓΕΛΟΙΟΙ... ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ... ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ... Ε, ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ... Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ, ΑΠΕΒΙΩΣΕ. ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΙΑΣΟΝΑ, ΗΤΑΝ 23 ΜΟΛΙΣ ΕΤΩΝ, ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ Κ@Ρ@Μ@Λ@Κ@, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑΡΚΙΣΣΟ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ... «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ»... ΕΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΑΠΡΩΤΟΙ (ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ, ΚΑΘ' ΕΞΙΝ) ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ...

Η «δολοφονία» του 23χρονου του Ιάσωνα, από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της  Μπακογιάννη, και μάλιστα ακριβώς έξω από τον “Ναό της Δημοκρατίας”, δείχνει με τον πιο τραγικό τρόπο πώς αντιλαμβάνονται τη ζωή του απλού πολίτη όχι μόνο όσοι κατέχουν εξουσία αλλά και όσοι μετέχουν αυτής… εξ αντανακλάσεως: οδηγός, φρουροί, αστυνομικοί, τη στιγμή του δυστυχήματος φέρθηκαν αυθόρμητα με έναν αχαρακτήριστο τρόπο. Προφανώς, θεώρησαν αυτονόητο ότι τα “υψηλά πρόσωπα”, αλλά και όλος ο περίγυρός τους, ακόμα και οι εργαζόμενοι σε αυτά, υπόκεινται σε ένα άλλο καθεστώς, με άλλους, “ειδικούς” νόμους  ή μάλλον χωρίς κανένα νόμο!

Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του οδηγού που χτύπησε τον νεαρό θα είχε κυνηγηθεί και θα είχε συλληφθεί πάραυτα. Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε να αντιμετωπίσει την κατηγορία της εγκατάλειψης θύματος. Οποιοσδήποτε άλλος. Όχι όμως ο οδηγός της  Μπακογιάννη! Αυτός συνέχισε κανονικά τον δρόμο του ανενόχλητος, μπροστά σε πλήθος αστυνομικών και φρουρών της Βουλής, οι οποίοι μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία συγγενή του θύματος, του άνοιξαν και την πύλη για να περάσει. Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, να διώχνουν εκφοβίζοντας τον αυτόπτη μάρτυρα που έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε πότε θα χορτάσουν τα βόδια από δημοκρατία....

Ανώνυμος είπε...

Δέν υπάρχει δημοκρατία στήν Ελλάδα από τό 1974 έως σήμερα. Η Μεγάλη στοά τής Ελλάδος ονομαζώμενη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ κυβερνούσε καί κυβερνάει πάντα έχωντας μπροστά γιά τό θεαθήνε τό κόμμα μέ τά πολαπλά ονόματα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ , καί τίς τσόντες ΚΚΕ -ΛΑΟΣ καί ότι άλλη παπαριά επινόησε ό εβραιορότσιλντ γιά νά στηρίζει τό κυρίαρχο κόμμα ΣΤΆ ΔΎΣΚΟΛΑ ...
Μόνο επί Ιωάννου Καποδίστρια υπήρξε πραγματική δημοκρατία όπως καί επί Γεωργίου Παπαδοπούλου !!

Ανώνυμος είπε...

Σπυροs Χατζαραs:το κρατικοδιαιτο σοσιαλιστικο βαψιμο.
vapsomalliades.blogspot.com/2009/02/blog-post_19.html

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ..."MYSTICA"ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΛ.ΧΑΤΖΑΡΑ---Νο3
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:
........ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ο κρυφομασονοs να γραφει ενα καρο μαλακιεs,μεσα απο τιs οποιεs προσπαθει να βαφτισει ολουs τουs ηρωεs ωs μασονουs και ιδιαιτερα τον Καποδιστρια,για τον οποιο υπαρχουν ατρανταχτεs εγγραφεs αποδειξειs οτι υπηρξε διωκτηs τουs.
Η δομη και η οργανωση τηs ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ψευδολογε,ειναι γνωστη ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,και δεν εχει καμμια σχεση με την δομη,την οργανωση και την ιεραρχια των μασονικων στοων και η ιεραρχια των μελων τηs ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δεν ειχε καμμια σχεση με αυτεs των μασονων,ηλιθιε.Επειδη δε ειχε εδρα το εξωτερικο,οπου υπηρχαν επισημα μασονικεs στοεs,αν ηταν μασονικη οργανωση,επρεπε ΚΑΙ μπορουσε να ηταν,συμφωνα με το αυστηρο μασονικο τυπικο,μαλακα.
Μεχρι το 1830 δεν υπηρχε ουτε δειγμα μασονου στην Ελλαδα.Μαs κουβαληθηκαν ρε ξευτιλα μαζι με τα δανεια και τον Οθωνα.Μεχρι τοτε ρε πλαστογραφε,υπηρχε το αληταριο των μπεηδων,που συνεργασθηκε με τουs ευρωπαιουs μασονουs και δολοφονησαν τον Ελληνα Καποδιστρια,ξευτιλισμενε.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
Χατζαρα.....Μηπωs εισαι κρυπτομασονοs και δεν το....ξερειs???????
avragioz.blogspot.com/2010/10/mystica-3_10.html

Τω Λογιωτατω Σπυριδωνι Περι Καποδ...-YouTube
Apostolos Gatsias

Ανώνυμος είπε...

Και οποιοs δεν θυμαται:Ο δημοσιογραφοs Σπυροs Χατζαραs,ηταν κεντρικοs παρουσιαστηs γεγονοτων απ'την κρατικη τηλεοραση στην εποχη τηs παρηκμασμενηs Παπανδρεικηs περιοδου.Δηλαδη τα χρονια πριν τιs εκλογεs του 1989,που το ΠΑΣΟΚ εχασε τιs εκλογεs.
Μαλιστα σε μια εκδηλωση στο Κιλελερ περνουσε ο Σπυροs Χατζαραs για να καλυψει τη γιορτη στη μνημη,των κοληγων και τον χαιρετουσε ο κοσμοs αλλαλαζονταs.Αν δεν απατα η μνημη,υπαρχει στο"Ριζοσπαστη"τηs εποχηs η φωτοφραφια του Σπ.Χατζαρα με ενα συνοπτικο σχολιο.Ηταν,τοτε που αρχισυντακτηs του"Ριζοσπαστη"ηταν ο Θανασηs Καρτεροs.Και για την ιστορια:Το 2012 ο Σπυροs Χατζαραs ηταν υποψηφιοs βουλευτηs στην Β'Αθηνων με τον Λαικο Ορθοδοξο Συναγερμο(ΛΑΟΣ)
(*Εξεδιδε για ενα φεγγαρι το(βραχυβιο)περιοδικο TARKIDI!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...