Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Μια ζωή ποδήλατο.

 Σε λίγο θα χρειαστούμε SMS για μετακίνηση εντός πολυκατοικίας, και τον Κούγια  για νομικές συμβουλές.

Lockdown: Βγήκε το ΦΕΚ - Tι τελικά ισχύει για μετακινήσεις, ωράρια, sms

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα

 

Το Ισραήλ πάντως από χθες, Δευτέρα, εισήγαγε το «βραχιόλι ελευθερίας».
Όποιος ταξιδιώτης φτάνει στο Ισραήλ αντί διαμονής 14 μέρες σε ένα ξενοδοχείο καραντίνας που διοικείται από τον στρατό, θα φοράει το βραχιόλι και θα μπορεί έτσι να περάσει την καραντίνα στο σπίτι του.
Η συσκευή θα ειδοποιεί τις αρχές εάν οι συμμετέχοντες φύγουν από το σπίτι που δήλωσαν.
Είναι εμφανές ότι με άλλοθι την υγειονομική κρίση προωθούν ένα μοντέλο κρατικής λειτουργίας το οποίο έχει ως στόχο τον απόλυτο έλεγχο των κοινωνιών, με το Ισραήλ να έχει μετατραπεί σε κέντρο δοκιμής.
Το «βραχιόλι ελευθερίας» και το διαβατήριο εμβολιασμού είναι μέτρα που κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.
 

Μετά το βραχιόλι ελευθερίας, το εμβόλιο ελευθερίας και το διαβατήριο ελευθερίας, μην απορήσετε αν δείτε συρματοπλέγματα ελευθερίας, χειροπέδες ελευθερίας κτλ.

Αυτά είναι τα συστατικά που περιέχει το εμβόλιο κοβιντ...

Αδενοιός χιμπατζή, Ανθρώπινο εμβρυικό νεφρό. Νεφρό από έμβρυα εάν κατάλαβες. Γενετικό τροποποιημένο οργανισμό, γαλακτοποιητής. Καλά κρασιά και καλά 40 .

 

Ο κληρονομικά μέγας πολιτικός απατεώνας Μητσοτάκης: «Σήμερα ξεπερνάμε το 1 εκατ. εμβολιασμούς, είμαστε στην αρχή του τέλους»


Ξέχασε να πει ότι αναφέρεται σε «τσιμπήματα» και όχι ολοκληρωμένους εμβολιασμούς - εμβολιασθέντες, που είναι γύρω στις 300.000 μόνο.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 7 Νοεμβρίου 2020 η χώρα μπήκε σε lockdown τεσσάρων εβδομάδων προκειμένου να έχει αντιμετωπίσει την έξαρση της πανδημίας μέχρι τα Χριστούγεννα. Δύο ημέρες πριν είχαμε 2.646 κρούσματα. Στην... 17η εβδομάδα από τότε έχουμε 2.702 κρούσματα. Στις 4.10.2020 ο υπουργός Υγείας υποσχόταν 1.200 ΜΕΘ μέχρι το τέλος του χρόνου. Σήμερα, με 431 διασωληνωμένους, το σύστημα είναι στα όριά του, και δεν κρέμασαν κανένα στο Σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

θΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΖΕΟΛΙΘΟΥ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ WI-FI. Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΔΟΣ ΕΝΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΜΙΑ CPU, ΜΙΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑΤΖΗΣ. Ζ Ε Ο Λ Ι Θ Ο ! ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΣΙΜΠΗΘΕΙ...........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...