Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Εχει αποκτήσει υψηλή τεχνογνωσία απο ...τους φούρνους του Αουσβιτς.

Μόνο δυο self test κυκλοφορούν στην αγορά εκ των οποίων το ένα είναι γερμανικό δια χειρός της Siemens και το άλλο αμερικανικής εταιρείας, γράφει η «Αυγή».

Το self test της Siemens εγκρίθηκε από τις αρχές της Γερμανίας στις 24 Φεβρουαρίου και με την έγκριση αυτή μπορεί να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης αν και δεν έχει πάρει πιστοποίηση σύμφωνα με την οδηγία 98/79 / ΕΚ όπως αναφέρει η γνωμοδότηση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) στις 17 Μαρτίου.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής, αυτά τα δυο τεστ είναι μόνο διαθέσιμα και μάλιστα το self test της Siemens κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη Άκης Σκέρτσος ανακοίνωσε τη διενέργεια 10.000.000 δωρεάν self test το μήνα από τους πολίτες στις 19 Μαρτίου προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων από τους επιστημονικούς φορείς τόσο για την αποτελεσματικότητά τους όσο και για τη θολή διαδικασία που έχει επιλέξει η κυβέρνηση.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Η “ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ” SIEMENS TOY ΚΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ SELF TEST, ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ “ΜΑΜΑΣ” ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ . ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ....
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Η CABAL ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΟΘΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ DOMINION . ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η CABAL ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΡΙΖΩΣΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ . ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΚΕΦΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ CABAL ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΦΗΠΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΗΣΕΙ ΣΩΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΩΝΤΕ .
ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΝΕΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ . Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ Η CABAL ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...