Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Εκτοξεύτηκαν στα 4033 τα Νέα Κρούσματα

Σε σύνολο 4.033 μολύνσεων που εντοπίστηκαν πανελλαδικά την Τρίτη οι 170 εντοπίστηκαν  στην Κρήτη. Τα περισσότερα κρούσματα, 93 στον αριθμό,  εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, 18 στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τα 36  στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου ενώ στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων εντοπίστηκαν 23 νέα κρούσματα.

Κορωνοϊός - Λύματα: Συναγερμός σε Ξάνθη και Κρήτη – Καλύτερη εικόνα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

 

Από Πέμπτη η διάθεση 900.000 self tests σε εργαζόμενους – Τι είπαν  για το Πάσχα και την εστίαση

 

Χαρούμενη η κυβέρνηση...χαρούμενα και τα κόμματα, που τσιμουδιά δεν έβγαλαν, για την ανάθεση στους ίδιους τους γονείς, μιας απαγορευμένης ιατρικής πράξης...


Oι μίζες στους αγοραστές αυξήθηκαν; Η Pfizer «αύξησε κατά 60%» την τιμή του εμβολίου της.

 

Δεν ντρέπεστε καθόλου, κύριε Μητσοτάκη;...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ
ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΣΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ , ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ EVER-GEVEN ΣΤΟ ΣΟΥΕΖ . Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΔΙΔΕΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΥΡΟΔΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Γ ! Π.Π. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ . ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Τ ΑΜΟΙΡΑ ......

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ είπε...

ΝΑΙ , ΑΛΛΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΘΑ .......... ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑ-ΝΑΝ
ΑΠΟ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ (ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩΔΕΙΟ.......) , ΛΙ-ΓΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ; ΕΠΙΣΗΣ , Ο ΓΑΜΙΩΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑ-ΤΟΥ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ................ ΕΝ ΖΩΕΙ ΟΜΩΣ) , ΤΟ
ΙΔΙΟ ΓΙΘΑ ΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΤΕΣΤ (ΑΥΤΟΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ -
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ) . ΧΑΙΒΑΝΙΑ..........................................

Ανώνυμος είπε...

Νόσος Covid-19:

Επιβεβαιωμένα κρούσματα: ΧΧΧΧΧΧ
Θάνατοι: ΧΧ
Ανάρρωσαν: ΧΧΧΧ
Κρίσιμα:???
Aσυμπτωματική λοίμωξη: Άγνωστο!!
Δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση για την κατάταξη σε κάποιο από τα παραπάνω στάδια.

Ανώνυμος είπε...

γιατι να λεμε την αληθεια
το ψεμμα φερνει την προμηθεια
και η αληθεια κολοκυθια
φατε ρεβυθια κουτορνιθια

Οι πολιτικοι σας και οι δημοσιογραφοι σας..we love you so mutch!!!

Unknown είπε...

όπου πουστικι εβραιος σιωνιστες ιουδαίος ταλμουδιστες χαζαρος
ξεκανετε τους απ τον Πλανήτη αλλοιως θα σας ξεκανουν το Πλανητη

Unknown είπε...

για λαθροβαρβαρους σκασμός από κορωνοιο, άλλη μια κρατική πουστια

Ανώνυμος είπε...

Κρούσματα: χχχχ
διασωληνομένοι στις ΜΕΘ(ημερίσιοι): χχχχ
έξοδοι από ΜΕΘ: χχχχ
νεκροί: χχχχ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΊ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ως αναφορά τα κρούσματα:
Κρούσματα της προηγούμενης ημέρας-κρούσματα της ίδιας μέρας= αύξηση(+) ή μείωση (-) ή τα (=)ίδια. πχ λιγότερα κρούσματα σε σχέση με την προηγούμενη άρα μείωση. Οι δημοσιογράφοι(όσοι δεν είναι να εξαιρούν τον εαυτό τους) λένε διαρκώς ότι τα κρούσματα αυξάνουν ακόμα & όταν μειώνονται, βαφτίζουν το άσπρο μαύρο, τρομοκρατώντας τον κόσμο,να του επιρρίψουν την ευθύνη.

Διασωληνομένοι ΜΕΘ:
Την ίδια διαδικασία με τα κρούσματα. Οι δημοσιογράφοι(όσοι δεν το κάνουν να εξαιρέσουν τους εαυτούς τους), όταν βλέπουν να πέφτουν τα κρούσματα αρχίζουν να ασχολούνται με διασωληνομένους. Έχουμε & περιπτώσεις που οι διασωληνομένοι έχουν μειωθεί στη σύγκριση της μιας μέρας με την επόμενη μέρα, οι δημοσιογράφοι αυτοί, βαφτίζουν το κρέας, ψάρι τρομοκρατώντας τον κόσμο, να επιρρίψουν την ευθύνη.

Έξοδοι από ΜΕΘ(ημερήσια):
Αυτή η λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική αποσιωπάται διαρκώς κατά την ενημέρωση των ημερήσιων κρουσμάτων. Για να γίνει γνωστή θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να μπει στη πλήρη αναφορά των στοιχείων ΕΟΔΥ για να τα βρει ή να αγοράσει εφημερίδα την επόμενη μέρα(πολλές φορές τον ξεχνάνε ακόμα & οι εφημερίδας). Δεν λένε από την τηλεόραση, πιθανόν ούτε το ραδιόφωνο, ούτε στις έκτακτες μεταδόσεις των δημοσιογράφων μέσα από νοσοκομεία.
Μια άλλη σύγχυση τα νούμερα & τις δύο λίστες που υπήρχαν για την ενημέρωση των πολιτών. Αναρωτιέμαι αν έγινε σκόπιμα.

Για το συγκεκριμένο υπήρχαν δύο διαφορετικές απόψεις: Η μια άποψη έλεγε πως ο αριθμός αυτός είναι οι ημερήσιες έξοδοι από ΜΕΘ. Ανεξάρτητη η μία ημέρα με την άλλη ημέρα ως προς τον αριθμό.
Η δεύτερη άποψη έλεγε ότι αυτός ο αριθμός είναι μόνο αύξων αριθμός. Εξαρτημένος από την προηγούμενη μέρα. Τι σημαίνει αυτό; Μια μέρα έχει (V) εξόδους από τις ΜΕΘ. Την δεύτεροι μέρα έχει V1(Εξόδους από τις ΜΕΘ)= V + x1(σημερινά). Την τρίτη μέρα έχει V2(Εξόδους από τις ΜΕΘ)= V1 + x2 κτλ ΑΛΛΗ ΣΥΓΧΗΣΗ ΑΥΤΟΙ.
Επικράτησε, από την αρχή της πανδημίας(ή επιδημίας) έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ πχ 1.925 ασθενείς.

Νεκρούς: Υπάρχει το αριθμητικό κομμάτι, τόσοι; Αύξηση ή μείωση. ΑΛΛΆ, δεν επιτρέπονται νεκροψίες, ενώ επιτρέπονταν πάντα. Επίσης, Κώλυσε κορονοϊό, νοσηλεύτηκε & τελικά ήταν άτυχος, πέθανε από αυτό, ή είχε πεθάνει & βρέθηκε(μετά θάνατον) ότι είχε & κορονοϊό; Έχει μεγάλη σημασία, διότι έχω ακούσει σε τηλεόραση & στο διαδίκτυο περιπτώσεις όπου οι συγγενείς ενός θύματος λένε ότι ο συγγενείς μας δεν πέθανε από κορονοϊό αλλά στο ιατρικό πόρισμα τον εμφάνισαν ως θύμα του κορονοϊού. Αν αυτό ισχύει, αυτό σημαίνει ότι κάποιος ανεβάζει τεχνητά τον αριθμό των νεκρών θυμάτων κορονοϊού. Άλλη περίπτωση που έχει ακουστεί είναι ότι πιάνουν ορισμένοι γιατροί τους συγγενείς των νεκρών και τους δωροδοκούν προκειμένου να τους εμφανίσουν ως θύματα κορονοϊού ενώ ο άνθρωπος έχει πεθάνει από πχ αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αυτό γίνεται ώστε να μην διαμαρτυρηθούν οι συγγενείς. Αν δεν υπάρχουν συγγενείς του νεκρού φαντάζομαι πως θα ήταν ευκολότερο να τον χαρακτηρίσουν, νεκρό κορονοϊού. Ποιος θα κάτσει να ψάξει, αν δεν έχει κάποιον;

Η μεταβολή που προκύπτει. Διασωληνομένοι 1η μέρας - διασωληνομένοι 1ή ημέρας 14/04/2021, 809 + διασωληνομένοι 2ή ημέρας 15/04/2021, 819 = αύξηση +10 διασωληνομένοι.
Έξοδοι από ΜΕΘ (1η ημέρα) 1912 - Έξοδοι από τις ΜΕΘ (2η ημέρα) 1925 = -13 μέσα στις ΜΕΘ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΒΓΉΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΘ 13 - ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘ 10 = Άρα, συμπέρασμα +3 (αύξηση εξόδων από ΜΕΘ). Άδειασαν κιόλας από την μία μέρα στη επόμενη, δεν γεμίζουν μόνο, όπως μας τρομοκρατούν οι δημοσιογράφοι κάθε μέρα, ώστε να επιρρίψουν την ευθύνη στον πολίτη. Γιατί σου λένε κάθε μέρα οι ΜΕΘ είναι στο κόκκινο; Κάποιες φορές μπορεί να είναι.
ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...