Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

«Ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές» θα έρθουν στην Κρήτη για να «τιμήσουν την ελίτ του Γ Ράιχ»…!!!

Να τους πάρουν πάλι με τις πέτρες.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, Ευρωπέοι αλεξιπτωτιστές, έτσι ονομάζεται ο σύλλογος, θα βρεθούν στην Κρήτη για να τιμήσουν τους πεσόντες Γερμανούς ναζί - αλεξιπτωτιστές του 1941.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «τους πεσόντες αδελφούς μας οι οποίοι επιτυχώς έφεραν εις πέρας την πρώτη στρατηγική αεραπόβαση της Ιστορίας καθώς συμπληρώνονται ακριβώς 80 χρόνια από την στιγμή που οι επίλεκτοι του Γ Ράιχ πήδηξαν και κατέλαβαν το νησί της Κρήτης.Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αξία τους».

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους europeanparatroopers οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 17 έως 23 Μαΐου και εκτός από ρίψεις αλεξιπτωτιστών θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στο γερμανικό νεκροταφείο και Μουσείο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Μάλιστα στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν και μετάλλια με το «γερμανικό πουλί».

Στη διοίκηση της Ένωσης συμμετέχουν τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας είναι εν ενεργεία αστυνομικός!

 



Οι ντροπές και οι ευτελισμοί δεν έχουν όρια! Κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν να τιμήσουν τους ναζί στο νησί . Εκείνους που σκότωσαν, δολοφόνησαν, σφαγίασαν, έκαψαν και ρήμαξαν τη Κρήτη, με τους πιο βάρβαρους, αισχρούς και βάναυσους τρόπους! 

Είναι πρόκληση, είναι αναίδεια, είναι παραχάραξη της ιστορίας του λαού μας! Στα μέρη μας δεν υπάρχει σπιθαμή χωρίς θύματα! Στο τόπο μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, πολέμησαν, με ζηλευτό θάρρος, τους ναζιστές και τους συνεργάτες τους! Δεν έχει χώρο στο νησί μας, για τέτοιες ελεεινές φιέστες!

Τα τελευταία χρόνια οι ναζί και οι λοιποί ακροδεξιοί, με την ανοχή και στην ουσία με την βοήθεια του γερμανικού κράτους, προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία και να βγουν «λευκές περιστερές». Ποιοι; Οι παραχαράκτες! Κι όμως είναι κάποια χρόνια που τολμούν να παραχαράζουν την ιστορία και τις μάχες, που έδωσαν οι λαοί ενάντια στο ναζισμό!

Οι απερισκεψίες προκαλούν αντιδράσεις. Κι επειδή οι ναζιστές, δείχνουν ζήλο, ας τους ξανακλείσουμε στο καβούκι τους! Οι ναζιστές τρέμουν τους δημοκρατικούς λαούς. Αν αντιδρούμε δυναμικά χάνουν την αυτοπεποίθηση τους και φοβούνται. Φοβούνται γιατί μέσα τους φωλιάζει σε υπολανθάνουσα κατάσταση η δειλία, που τους οδηγεί σε απερίσκεφτες φιλοδοξίες, αλλά τρέμουν το θυμό και την οργή των δημοκρατικών πολιτών, των λαών!

Άλλωστε οι μνήμες είναι ακόμη νωπές! Οι νεκροί, οι μαυρισμένοι τοίχοι, τα ξεθεμελιωμένα σπίτια, τα μνήματα και οι τόποι των θυσιών φωνάζουν: 

 

Οργή για την εκδήλωση που σχεδίαζαν ναζιστές στην Κρήτη - Μέλος αστυνομικός του Α.Τ Ραφήνας

Ονομάζεται σύμφωνα με το notioanatolika.gr Παρασκευάς Καζάς. Πέραν του κ. Καζά ως μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών – υμνητών των σφαγέων του Γ' Ράιχ στην Κρήτη εμφανίζονται και οι Βασίλειος Κολιός (παρουσιάζεται ως ανθυπολοχαγός ή υπαστυνόμος Β' αν είναι αστυνομικός), Σταύρος Δικαίος (παρουσιάζεται ως Λοχίας) και Νικόλαος Αγγελινιός (παρουσιάζεται ως λοχίας αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι έφεδρος). Ο κ. Καζάς και οι άλλοι τρεις Έλληνες μάλιστα τιμήθηκαν με το μετάλλιο εξαιρέτων υπηρεσιών των Αερομεταφερόμενων Ουκρανικών Δυνάμεων (Ukrainian Airborne Medal for Excellent Service) κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Κίεβο (το 2020) από τους Ουκρανούς βετεράνους αλεξιπτωτιστές οι οποίοι τίμησαν συνολικά την Ένωση Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών για την... προσφορά της.

Ο νοών....νοήτω.

Τελικά  η  Κρήτη νίκησε και πάλι τους ναζί . Προς ακύρωση η εκδήλωση των Ευρωπαίων ναζιστών Αλεξιπτωτιστών. Τους θορύβησαν οι αντιδράσεις από μέρος των ελληνικών ΜΜΕ και της τοπικής κοινωνίας.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ! ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΑΨΑΝ ΟΙ ΡΙΨΕΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ! ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΕΙΚΟΣΑΔΕΣ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ!

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ είπε...

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ......... "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" , ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΣΤΑ ΜΗΤΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ , ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ , ΜΑΓΚΝΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ο-ΠΛΙΣΜΟ . ΑΥΤΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ . ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΛΑΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΟΥΝ . "ΕΛΛΑΔΑΡΑ"........................................................

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ . ΜΗΝ ΑΡΓΗΤΕ ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ...
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΔΟΞΑ ΚΙΑΥΤΟΙ ...
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΟΝΩΝΤΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ MOSSAD ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...