Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Μπολιαστείτε γιατί χανόμαστε.

ΕΜΑ για εμβόλιο AstraZeneca:«Συνδέεται με τις θρομβώσεις»


Για σύνδεση μεταξύ του εμβολίου της AstraZeneca και περιστατικών θρομβώσεων κάνει λόγο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά δεν ξέρουν το γιατί.

Τσιόδρας για AstraZeneca: Στο 0,001% η πιθανότητα θρομβώσεων

 Τσιόδρας: «Θα έχουμε lockdown μέχρι να εμβολιαστείτε όλοι»!

 

Παραδοχή Γάλλου Υπουργού Υγείας για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων: «Oι εμβολιασμένοι δεν θα κυκλοφορούν ελεύθερα γιατί μπορούν να μεταδίδουν και είναι πιο εκτεθειμένοι

 

Σήμερα τα κρούσματα ήταν 4.309 .Αρνητικό ρεκόρ με 142 στην Κρήτη, 86 στο Ηράκλειο, 15 στο Λασίθι, 19 στο Ρέθυμνο και 22 στα Χανιά.

Σήμερα έγιναν  συνολικά 75.182 μοριακά τεστ και rapid

tests. 

Νέα καταγγελία της 63χρονης Γαρυφαλλιάς Καπετάνη για θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca ενώ ήταν υγιέστατη. 1 νεκρός & 3 σοβαρά εγκεφαλικά στην Κρήτη.

 

 

Και λίγο για να κλάψετε από τα γέλια.

Ζήτησε ακύρωση του τουρκολιβυκού Μνημονίου ο Μητσοτάκης . Ανένδοτος ο Λίβυος πρωθυπουργός.

”Ρουκέτα” αμερικανικού think tank: ”Οι Τούρκοι δεν θα φύγουν από την Λιβύη. Απειλούν με πόλεμο την Ελλάδα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μας κοροϊδεύουν μαζικά. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...Πρέπει να κάνεις το εμβόλιο για να μην κολήσεις ιό. Αλλά αν κάνεις την 1η δόση έχεις έναν βαθμό ανοσίας μέχρι την δεύτερη δόση. Αλλά αν κάνεις και την 2η δόση μπορεί να το μεταδόσεις τις πρώτες 14μέρες ως εμβολιασμένος τον ιό. Αν έχεις κάνει και τις δυο δόσεις μπορεί να νοσήσεις εσύ, αλλά όχι μόνο εσύ, και να μεταδίδεις τον ιό και στους γύρω σου. Έχεις ανοσία από τον ιό μόνο για 6-8μήνες αφότου εμβολιαστείς. Άρα θα πρέπει να κάνεις το εμβόλιο τουλάχιστον μια φόρα κάθε χρόνο, αν όχι δύο φορές το χρόνο. Αν κάνεις το εμβόλιο δεν βγάζεις την μάσκα, ακολουθείς την καραντίνα μαζί με όλους τους άλλους, τηρείς της αποστάσεις, κάνεις self test μια φορά την εβδομάδα για να αποδειχθεί ότι όλα είναι καλά με την υγεία σου. Αν είσαι μαθητής με self test αρνητικό κάνεις μάθημα αλλιώς ξέχνα ακόμα και την τηλε-εκπαίδευση. ΚΑΙ ΤΌΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;
Ελευθερία δεν θα έχω εμβολιασμένος, όπως δεν έχω και τώρα.
Αποφασίζουν άλλοι αν θα είμαι σε καραντίνα ως άτομο ή ως σύνολο ατόμων.
Άμα θα είναι ανοιχτά τα επαγγέλματα συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου.
Αν επιτρέπεται να κυκλοφορώ στο δρόμο και μέχρι τι ώρα ή αν έχω κάποιο λόγο που βγήκα έξω.
Αν επιτρέπεται να μετέχω κατά τα αλλά υποχρεωτική και δωρεάν παιδεία(βάσει Συντάγματος).
Αν επιτρέπεται να πληρώνω με μετρητά γιατί σε λίγο θα με βλέπουν σαν εξωγήινο όταν το κάνω.
Αν επιτρέπεται να μην φοράω μάσκα σε εξωτερικούς χώρους ενώ εγώ το θεωρώ χαζό προληπτικό μέτρο ειδικά αν δεν βρίσκομαι σε συνωστισμό.
Αν θα πρέπει να διαδηλώσω για τα δικαιώματα μου επειδή με τον συνωστισμό ατόμων μας λένε ότι μεταδίδεται ο ιός.
Αν επιτρέπεται να εξυπηρετηθώ από τις δημόσιες κρατικές υπηρεσίες αυτοπρόσωπα η αν θα πατάω κουμπιά σε μια πλατφόρμα ή θα ψάχνω το επόμενο ραντεβού του κάθε κρατικού υπαλλήλου που ίσως με εξυπηρετήσει χωρίς να χρειαστώ και άλλο.
Το χειρότερο δεν είναι ότι εξαιτίας του ιού πέθανε κόσμος, άλλωστε και πριν πέθαιναν. Πιθανόν πριν πέθαιναν και σε μεγαλύτερους αριθμούς από ότι τώρα από διάφορές αιτίες απλά τώρα έχεις κάθε μέρα μπροστά σου ένα νούμερο που σου λέει ότι τόσοι πέθαναν από μια μόνο αιτία(αν είναι και έτσι όπως μας τα λένε). Τι χειρότερο είναι ότι αλλάζουν τις ζωές μας μια για πάντα, με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, με τα μέσα που θέλουν αυτοί και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να σε ρωτήσουν. Κάποτε πίστευα ότι η Ευρώπη ήταν η ήπειρος της δημοκρατίας αρχίζω να αμφιβάλλω γι αυτό τελευταία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...