Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ο διαπλεκόμενος "μάνατζερ" που ρίχνει Υπουργούς.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει λέγοντας του  "εσένα θα σε διώξω, τελείωσες από Υπουργός". Μαντέψτε τι έγινε. Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το Υπουργείο. Τυχαίο; «Ανάμεσα στους μπράβους ήταν και αστυνομικοί που είχε παραχωρήσει ο κ. Χρυσοχοΐδης στον κ. Φουρθιώτη;»

Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης.


Απειλές από τον Μένιο Φουρθιώτη και σκιώδεις διαδικασίες καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης


Ο Βρυώνης πετάει με τις κλοτσιές από το "Ε" τον π. manager της Τζούλιας. Φοβάται μην τον πάρουν τα "σκάγια"! "Θα τον καταστρέψω αν με διώξει. Ξέρω πως πούλησε τον κανάλι στο Σαββίδη" λέει ο Φουρθιώτης. Η πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ που χρησιμοποιούσε, η "σιωπή" της προέδρου της και οι 7 αναβολές στην δίκη που είναι κατηγορούμενος για κακούργημα.

Η κότα όταν έρθει το αυγό στον κώλο της, ψάχνει για φωλιά.

 

Απ’ του διαβόλου το μαντρί, μήτε ‘ρίφι μήτε αρνί.

 

Εταιρείες- μπάμπουσκες και κεφάλαιο €1 δισ.

 

Φουρθιώτης σε βουλευτή Αμανατίδη (ΝΔ): «Δεν θα ξαναβγείς ποτέ βουλευτής»

 

Ο Φουρθιώτης «έδωσε» τον Καραγκούνη

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι, πεσμένο βαράει, δεν είναι υπουργός σήμερα. Όποιος έχει κάτι να πει ας το βγάλει στην φόρα. Στην σωστή χώρα είναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...