Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Από το Ντουμπάι στην Ινδική μετάλλαξη, ένα τσιγάρο δρόμος..

Μια 33χρονη  αλλοδαπή  μολύνθηκε από την ινδική μετάλλαξη του κορωνοϊου και είναι το δεύτερο κρούσμα του συγκεκριμένου στελέχους που εντοπίζεται στη χώρα μας. Η γυναίκα είχε επιστρέψει στις αρχές του μήνα από το Ντουμπάι με αρνητικό τεστ κορωνοϊού από τη χώρα αναχώρησης.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο κρούσμα της προαναφερθείσας μετάλλαξης είχε εντοπιστεί στην πόλη της Πάτρας.

Αυξάνονται οι χώρες που παίρνουν «πάσο» χωρίς καραντίνα στην Ελλάδα

 

Ανησυχητικά τα δεδομένα των εμβολιασμών στην Βρετανία: 626.087 παρενέργειες και 847 συνδεόμενοι θάνατοι!

 

Παρεμπιπτόντως... αυτό το παραμύθι που πλασάρουν  ότι μπορεί να είσαι φορέας – ασυμπτωματικός και μη έχοντας καθόλου συμπτώματα να είσαι απειλή για κάποιον άλλον, αψηφά και την κοινή λογική. Ξέρετε σε πόσες ασθένειες είμαστε  φορείς – ασυμπτωματικοί; Αμέτρητες. Άρα είμαστε εν δυνάμει κίνδυνος, ο ένας για τον άλλον.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν γνωρίζουν το γονιδίωμα του κοροιδοιου 19 πως γνωρίζουν τις μεταλλάξεις του; Τώρα βέβαια θα μου πείτε,Στην Ελλάδα είναι πρωθυπουργός ο κουλης,Αυτό σε ενοχλει;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν νέο παραμύθι ινδικό...2500 Χιλ νεκροί! Ε και ;
Μαθηματικα απλά
10.000.000 κάτοικοι 75 νεκροί χωρίς ινδική μετάλλαξη
1,2 δις ...με αναλογία βγαίνει 9000
Άρα ακίνδυνη η μετάλλαξη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κόβουν το δούλεμα, πέφτει ψεκασμός. Και βέβαια μεταδίδεται με την γύρη, αν αυτό που μας ψεκάζουν είναι κίτρινο. Γύρη το λέμε τώρα. Το καλοκαίρι θα έχει αφρικανική σκόνη γιατί φυσούν νοτιάδες που ξεκινούν από Αφρική, μην έχει και αφρικανική μετάλλαξη. Έχω πάει επαρχία μετά τον πρώτο περιορισμό κυκλοφορίας που ανοίξανε τις μετακινήσεις από νομό σε νόμο. Παντού είχε μια κίτρινη σκόνη και όταν ρώτησα τι είναι, όλοι γύρη μου είπαν. Τι θα έλεγαν, θα το παραδέχονταν. Να το καταλάβω να έχει γύρη σε κοντινή απόσταση από ένα δέντρο με κίτρινα άνθη. Αλλά γύρη στο ξεκάρφωτο εκεί που δεν βλέπω δέντρα παρά μόνο θάμνους; Πόσα χιλιόμετρα διάνυσε πια αυτή η γύρη, ούτε ο Γκιούλιβερ να ήταν.
Επίσης όπως οι (λάθρο)μετανάστες που από ότι φαίνεται μας έρχονται από όλα τα μέρη του πλανήτη, έτσι έχουμε και έρχονται μεταλλάξεις από όλες τις γωνιές της γης. Αφού δεν επιτρέπεται να γίνει κάποιο ρατσιστής σε άτομο μήπως να αρχίσω να έχω επιλεξιμότητα σε μεταλλάξεις. Μην με που ρατσιστή όμως γι αυτό. Είναι σαν να σε ρωτάνε με ποιο τρόπο θα καταλήξεις νεκρός. Τι να σου ρε 'συ στο τέλος νεκρός δεν θα 'μαι; Μήπως να επιλέξω το άλλο, να ζήσω;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...