Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Εαν ήταν κορονοπάρτι θα είχαν έλθει στο δευτερόλεπτο.

Ανθρωποκυνηγητό κατόπιν εορτής για τον εντοπισμό του βιαστή στα Πετράλωνα, ο οποίος βίασε κατά συρροή μία 50χρονη καθαρίστρια εν ώρα εργασίας και την κράτησε όμηρο για σχεδόν τέσσερις ώρες.  Είναι με διάσειση και σπασμένα πλευρά. Τη βίαζαν σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στα Πετράλωνα επί ώρες. Η ΕΛΑΣ εμφανίστηκε 4 ώρες μετά.

 Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα όταν αυτή κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από το διαμέρισμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ανέφερε πως την ώρα που αυτή καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο σπίτι, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Όπως είπε ο άνδρας, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

Αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι οι περίοικοι χρειάστηκε να πάρουν αρκετές φορές τηλέφωνο στο 100 μέχρι να έρθει το περιπολικό. 

Οι Γείτονες  κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές οι οποίες αρχικά απέκλεισαν την περιοχή και , όταν μετά από ώρες εκδόθηκε εισαγγελικό ένταλμα έρευνας και με παρουσία δικαστικού λειτουργού εισέβαλαν με ομάδα της ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα όπου δεν εντόπισαν κανένα αφού ο Βούλγαρος ένοικος είχε καταφέρει να διαφύγει.

 

5 ώρες βίαζαν και βασάνιζαν την καθαρίστρια οι δυο Βούλγαροι βιαστές

 

Κάτω Πετράλωνα: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 50χρονη...

 

Πετράλωνα! «ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ δύο άντρες, κατά συρροή, επί 1,5 ώρα...»


 

Η ΕΛ.ΑΣ πολιορκεί το σπίτι του βιαστή στα Πετράλωνα – Εξαγριωμένος κόσμος στη γειτονιά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...