Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Η μεγάλη χειραγώγηση

Ξεκάθαρες διακρίσεις και ωμό εκβιασμό των επιχειρηματιών προωθεί η κυβέρνηση, η οποία τη Δευτέρα θα ανακοινώσει το πως θα κινούνται οι εμβολιασμένοι πολίτες σε κλειστούς χώρους, αλλά και θα επιβεβαιώσει την προσφιλή τακτική της, να ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών σε όλους τους άλλους, πλην της ίδιας.

Η Νέα Δειμοκρατία διχάζει (με χουντικές πρακτικές) την κοινωνία και τους πολίτες.. Προωθεί ξεκάθαρες διακρίσεις και ωμό εκβιασμό των επιχειρηματιών.

Αρκεί να παρακολουθήσεις ή να διαβάσεις ένα δελτίο ειδήσεων στα αφηνιασμένα Μέσα Μαζικής Εκχαυνώσεως (ΜΜΕ) και να μαυρίσει η ψυχή σου, να απελπιστείς , να τρομοκρατηθείς. Πρώτη ύλη τους, η βία, το έγκλημα, ο βόρβορος των σεξουαλικών διαστροφών. Ανοίγει η καταπακτή και εισπνέεις τις αναθυμιάσεις του κοινωνικού υπονόμου.

Ο νόμος και ο… υπόνομος.

 

Ευρώπη - Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο! Νεκροί εμβολιασμένοι πιλότοι αεροπορικής εταιρείας, μυοκαρδίτιδα και άλλες παρενέργειες εμβολίου. 50.000 Αμερικανοί σκοτώθηκαν από τις Covid ενέσεις. Από πόρτα σε πόρτα Αστυνομία εμβολιασμού. Έγινε διαρροή εγγράφων για μόνιμο κλείδωμα στο ΗΒ σε 3 εβδομάδες!


Η γενοκτονία των πιλότων στην Air India - 17 άτομα μόνο τον Μάιο.

 

«Βόμβα» από Ισραήλ για Pfizer! Κίνδυνος για βασικά όργανα όπως ο εγκέφαλος

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλο κλαίνε τα Cabal- λάκια πού δεν κάνει ο Έλληνας τα εμβολιάκια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...