Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ο μουσικάντης

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος απάντησε με εξώδικο στον Χαρδαλιά, μετά τις οργισμένες δηλώσεις του για την μουσική.

«Να μας χορηγήσετε άμεσα, εντός τριών ημερών, όλες τις μελέτες», του είπαν.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) έστειλε εξώδικο για τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την μουσική στην εστίαση.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 28 Μαΐου ο Νίκος Χαρδαλιάς, απάντησε με οργή σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ζήτημα της μουσικής στα καταστήματα εστίασης αλλά και το γεγονός ότι εστιάτορες ετοιμάζουν «αντάρτικο» στο θέμα αυτό.

Όπως ισχυρίστηκε, η μουσική αυξάνει το ρίσκο μετάδοσης του ιού. Συμπλήρωσε, δε, ότι αυτό έχει αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες, καθώς η μουσική συνδυάζεται με τραγούδι (άρα περισσότερα σταγονίδια στον αέρα), χορό και αλκοόλ.

«Η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό. Χορός σημαίνει μη τήρηση μέτρων και αποστάσεων. Επίσης η μουσική εκ των πραγμάτων είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ. Το αλκοόλ δημιουργεί κάποιες καταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ χαλαρές σε σχέση με την τήρηση των μέτρων. Αυτή η λογική πρέπει να σταματήσει», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν έχει διατελέσει ιμάμης σε μουσουλμανική χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...