Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Ενας παραφύση συνασπισμός

Στις 21 Ιουνίου, ο έκτος στόλος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην άσκηση Sea Breeze που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου  με συμμετοχή και υποστήριξη από 32 χώρες συνολικά: Αλβανία, Αυστραλία, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Δανία, Αίγυπτος, Εσθονία, Γαλλία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Μαρόκο, Νορβηγία, Πακιστάν, Πολωνία, Ρουμανία, Σενεγάλη, Ισπανία, Νότια Κορέα, Σουηδία, Τυνησία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες. ”

Θα μπορούσε αύριο 28 Ιουνίου και μέσα στο διάστημα 28 Ιουνίου με 10 Ιουλίου 2021 να ξεσπάσει ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να γραψεις και πως να τα πεις... και που τα λεμε, στο βροντο πανε.
Εχουμε χρεος εμεις οι μεγαλυτεροι σε ηλικια να ενημερωσουμε τα νεα παιδια. Και ενα νεο παιδι να σωθει, η ελπιδα θα παραμεινει ζωντανη. Οι συνομιληκοι μας, εχουν παραδωθει στη χαϊβανιτιδα του συστηματος, ειναι τελειωμενοι απο χερι και δυστυχως δεν μπορουν να αντιληφθουν ουτε τα αυτονοητα.

Το 1988 ειχε κυκλοφορησει μια καλτ ταινια, αδιαφορη και αναλαφρη για τους πολλους, το They Live με σκηνοθετη τον φημισμενο John Carpenter. Ο πρωταγωνιστης της ταινιας με ειδικα γυαλια ηλιου μπορουσε να βλεπει ποιοι ηταν ανθρωπινα υβριδια...

https://www.youtube.com/watch?v=Ntns8Xp3-rA

Ερχομαστε στο σημερα, 33 χρονια μετα...
Ενεργοποιηστε το Bluetooth στο κινητο σας και δειτε γυρω σας ολους τους εμβολιασμενους...
Καθενας απο αυτους εχει απο ενα κωδικο με γραμματα και αριθμους...

Δειτε το βιντεο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΑΤΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ! Για να μην πειτε μετα οτι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%be%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

Να συνεχισω; Αντεχετε;
Τεχνικο Επιμελητηριο Ελλαδος...
Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Science For You-SciFY συνεργάζεται με το ahedd Digital Innovation Hub του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» για να δημιουργήσει μια πρωτοπόρα κοινότητα τεχνητής νοημοσύνης στη χώρα μας, αναφέρει το ΑΠΕ.
Πρόκειται για την πρωτοβουλία «1.000 Πρωτοπόροι για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα» με στόχο τη δημιουργία μίας ενεργής κοινότητας 1.000 ανθρώπων -σε πρώτη φάση που θα ξέρουν και θα μπορούν να συνδιαμορφώσουν μια ανθρωποκεντρική Τεχνητή Νοημοσύνη και να την αξιοποιήσουν για να καινοτομήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Αν πας ως φαντάρος για περίπολο και να σου πιάσει τον κώλο δεν το θεωρώ φυσιολογικό ειδικά αν δεν ήθελε το πακέτο με τα τσιγάρα ή το κινητό από την κωλότσεπη, Ομπάμα καταστάσεις με το τραβέλι-μαϊμού την γυναίκα του, Μισέλ Ομπάμα. Του τον σφύριζε καλά η Μισέλ...

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται η Τεχνητή νοημοσύνη να είναι ανθρωποκεντρική; Εγώ νομίζω ότι όλα αρχίζουν να γίνονται αλλιώς σε μια αυτόνομη αυτοματοποιημένη συσκευή μόλις πατήσεις το START(ΕΝΑΡΞΗ). Πολύ θα με πουν γραφικό δεν πηράζει, αν ζουν σε μερικά χρόνια από σήμερα θα καταλάβουν τι εννοούσα τότε.
Ξεχνάνε κάτι βασικό, κάτι πολύ βασικό. Από την στιγμή που έχουν εμβολιαστεί με νανο-τεχνολογία, στην περίπτωση της διασύνδεσης δύο μονάδων ποιος θα έχει το πάνω χέρι ο άνθρωπος ή η τεχνητή νοημοσύνη(Α.Ι.);

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι οπως τα γραφεις φιλε, 29 Ιουνίου 2021 - 1:19 μ.μ.
Καποιοι ομως πρεπει να κανουν τους αρχικους προγραμματισμους.
Και κατι που θυμηθηκα, να το θυμαστε και να προσεχετε. Αρχες δεκαετιας του 2000 απο περιοδικο για HI-FI καποιος απο τους δημοσιογραφους ειχε παει Ιαπωνια σε μια μεγαλη εταιρια στερεοφωνικων για να συζητησει με τον προεδρο.
Δεν θυμαμαι την εταιρια, πρεπει να ψαξω παλι τα τευχη και δεν εχω διαθεση αυτη τη στιγμη.

Του ειπε λοιπον στο ξεκαρφωτο ο Προεδρος της εταιριας, μιλωντας για ενισχυτες Hi End και Hi- Fi, οτι οι κυβερνησεις ανα τον κοσμο προσπαθουν να τους επιβαλλουν με το ζορι, καθε συσκευη να περιεχει ενα ειδικο chip το οποιο θα αναμεταδιδει και θα καταγραφει πληροφοριες απο τον χωρο που θα ειναι τοποθετημενη η συσκευη!

Και οταν αυτος αντεδρασε στο ακουσμα αυτης της εκβιαστικης προτροπης, του ειπαν οτι δεν χρειαζεται να ειναι ενημερωμενος ο καταναλωτης!


Ανώνυμος είπε...

Σήμερα κάνουν κουβέντα στην κυβέρνηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των στρατευσίμων...έχετε σκεφτεί τι σημαίνει αυτό όταν διαβάζουμε όλα αυτα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...