Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Εδώ που είναι παντού οι Εβραίοι τι να πούμε;

Για πρώτη φορά κατά της διάρκεια ενός αιώνα και 76 χρόνια μετά το τέλος του Ολοκαυτώματος, ο γερμανικός στρατός θα διορίσει έναν αρχηγό ραβίνο αλλά και άλλους ραβίνους σε άλλες θέσεις στρατιωτικών υπηρεσιών.

Η τελετή για το διορισμό του Ραβίνου Mordechai Eliezer (Zsolt) Balla θα πραγματοποιηθεί στη Λειψία εντός τριών εβδομάδων, σύμφωνα με διάφορες αναφορές αυτήν την εβδομάδα. Τουλάχιστον δέκα ακόμη Ραβίνοι θα διοριστούν επίσης σε διάφορες θέσεις στον γερμανικό στρατό, αναφέρουν δημοσιεύματα που αναπαράγουν οι Times Of Israel.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερμανία προχώρησε σε έναν προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δημιουργήσει το συγκεκριμένο στρατιωτικό σώμα. Αν και γερμανικός στρατός δεν κάνει διαχωρισμό των μελών του σύμφωνα με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου 300 Εβραίοι, 1.400 Μουσουλμάνοι και 94.000 Χριστιανοί είναι στις ένοπλες δυνάμεις, ανέφεραν Γερμανικά ΜΜΕ.

Γερμανία –Ισραήλ με αιώνιο μπαλαντέρ την Τουρκία λόγω πληθυσμού και τσάμπα εργατικών χεριών, θα είναι «κοκτέιλ θανάτου». Όσο για εμάς; Είμαστε τα βατράχια του βάλτου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...