Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Τώρα το ανακάλυψε η Nestle;

Σε μια εσωτερική παρουσίαση που κυκλοφόρησε σε στελέχη της Nestle και αναμεταδόθηκε από τους Financial Times, ο ελβετικός «γίγαντας» τροφίμων αναγνωρίζει ότι περισσότερο από το 60% των κυριότερων καταναλωτικών προϊόντων και ποτών που παράγει και εμπορευέται δεν πληρούν τον «ορισμό της υγιεινού προϊόντος»!

Ο ελβετικός όμιλος Nestlé εξέδωσε μάλιστα δήλωση ότι εργάζεται για την αλλαγή στρατηγικής του για τα προϊόντα διατροφής, μετά τη δημοσίευση των Financial Times που αποδεικνύει επικαλούμενο μάλιστα εσωτερική έκθεση της εταιρείας ότι η πλειονότητα των προϊόντων της δεν έχει αρκετά υψηλή βαθμολογία ώστε να πληροί τα κριτήρια «υγιεινής διατροφής» όπως αυτά υφίστανται για τη βιομηχανία τροφίμων.

Σε μια εσωτερική παρουσίαση που κυκλοφόρησε σε ανώτερα στελέχη, ο γίγαντας των τροφίμων αναγνωρίζει ότι πάνω από το 60% των κυριότερων καταναλωτικών προϊόντων και ποτών δεν πληρούν τον «ορισμό του υγιεινού» και ότι «ορισμένες από τις κατηγορίες δεν θα είναι ποτέ υγιεινές!

Το ποσοστό του 60% που αναφέρεται στην παρουσίαση, ωστόσο, αφορά μόνο μέρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Nestle. Δεν αφορά τη διατροφή των βρεφών, ούτε τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων, τον καφέ ή ακόμη και την ιατρική διατροφή. Στην πράξη, αυτό το ποσοστό του 60% αφορά μόνο το ήμισυ των δραστηριοτήτων του κολοσσού, όσον αφορά τον κύκλο εργασιών.

 

Nestlé: Εσωτερικό έγγραφο αποκαλύπτει ότι η πλειονότητα των προϊόντων της δεν είναι υγιεινά!

 

αντιβιοτικά στο γάλα

 

Γαλακτοκομικά Προϊόντα – Τι πρέπει να γνωρίζουμε

 

Το δίλημμα μιας μητέρας - να δίνω ή όχι αγελαδινό γάλα στο παιδί μου...

 

Αποτελεσματικά αντιβιοτικά για μαστίτιδα στις αγελάδες

 

Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε το αγελαδινό γάλα;

 

5 πιο επικίνδυνες ορμόνες και αντιβιοτικά που δίνονται στα ζώα...

 

Γάλα το Ναρκωτικό Δηλητήριο!! Μάθετε όλη την αλήθεια 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...