Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Πάλι καλά που δεν άναψαν τους φούρνους, οι Ναζί.

«Ελπίζουμε οι Ραβίνοι αρχηγοί του Γερμανικού στρατού να μην το επιτρέψουν».

Την παραίτηση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν (CDU) ζήτησε η ηγεσία του συγκυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), μετά την αποκάλυψη ότι το υπουργείο του σχεδίαζε να διαθέσει ακατάλληλες μάσκες σε άστεγους, άνεργους και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, την άνοιξη του 2020, με το ξέσπασμα της πανδημίας, όταν οι προστατευτικές μάσκες δεν επαρκούσαν, ο Γενς Σπαν παρήγγειλε από την Κίνα εκατοντάδες εκατομμύρια μάσκες αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ χωρίς το σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπό την πίεση του χρόνου, το υπουργείο Υγείας ανέπτυξε σε συνεργασία με τον οργανισμό πιστοποίησης TÜV Nord μια ταχεία διαδικασία ελέγχου ποιότητας, η οποία, όπως φαίνεται, δεν περιελάμβανε έλεγχο θερμοκρασίας ή προσομοίωση χρήσης.

«Είναι ανάρμοστο και απάνθρωπο να χωρίζει ο υπουργός Υγείας τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες, σε εκείνους που δικαιούνται μάσκες δοκιμασμένης ποιότητας και σε εκείνους για τους οποίους οι όχι αρκετά καλές μάσκες θεωρούνται κατάλληλες για να προστατεύσουν τη ζωή τους.

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ εκατομμύρια ακατάλληλες μάσκες σε ανήμπορους πολίτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...