Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Καλό μήνα.

Ένα από τα πιο προβεβλημένα αθλήματα της προηγούμενης δεκαετίας, η άρσης βαρών, κατέληξε να είναι ένα μαραζωμένο άθλημα που με το ζόρι οι αθλητές μπορούν να επιβιώσουν.  Τα δάκρυα του Θεόδωρου Ιακωβίδη, συγκίνησαν πλήθος κόσμου και ανέδειξαν το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.

Σε ένα κόσμο όπου υπάρχει έστω κι ένας Ιακωβίδης, να είσαι περήφανος που στάθηκε απέναντι σου και σου άνοιξε τη ψυχή του την ώρα που ο Λευτέρης Αυγενάκης, ως υφυπουργός αθλητισμού ξόδευε σχεδόν 19.000 για φωτογραφίες δημοσίων σχέσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας το βράδυ του Σαββάτου μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε ότι είναι ντροπή για ένα άθλημά όπως η άρση βαρών που έχει δώσει τόσες χαρές στην χώρα μας να μην μπορεί να στηρίξει έναν αθλητή. Ο Πύρρος Δήμας ανακοίνωσε επίσης την επιστροφή του στην εθνική ομάδα του αθλήματος.Τ ην  στήριξη του εξέφρασε μέσα από το instagram και ο Γιάννης Αντετούνμπο. Με story που ανέβασε, στηρίζει τον Έλληνα πρωταθλητή.

 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ,: ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!

 

O Ιακωβίδης... δυστυχώς δεν κατοικεί στο Μόντε Κάρλο, όπως η νύφη της φαμίλιας κι ο διαφημιστής μακαρονιών & πολυεθνικών...

 

Θοδωρής Ιακωβίδης: Τον ακολούθησαν 80.000 άτομα στο Instagram ως ένδειξη συμπαράστασης σε λιγότερο από24 ώρες.


Το αντίο του Ιακωβίδη στον Αθλητισμό και τα πεπραγμένα του Αυγενάκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τη δική μου τη σημαία την κρατάνε οι ράφτρες μες την Κοκκινιά με τα κουρασμένα χέρια. Τη δική μου τη σημαία την κρατάνε οι εργάτριες και οι εργάτες που στοιβάζονται μέσα στα λεωφορεία για να πάνε στα εργοστάσια. Τη δική μου τη σημαία την κρατάνε τα παιδιά πάνω στα μηχανάκια, τα "μόλις έχει φύγει το παιδί " που φτάνουν στο κατώφλι του σπιτιού μου χαμογελώντας.
Τη δική μου τη σημαία την κρατάνε τα κορίτσια και τα αγόρια που κάνουν δύο και τρεις δουλειές για να βγει ο μήνας. Τη δική μου τη σημαία την κρατάνε οι βιοπαλαιστές. Τη δική μου τη σημαία την σήκωσε ψηλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο αθλητής Θοδωρής Ιακωβίδης. Που έσπασε, που είπε πως εγκαταλείπει γιατί ντρέπεται να πάει στον φυσιοθεραπευτή του επειδή ξέρει πως δεν θα του πάρει λεφτά. Επειδή δεν έχει. Που μέσα στους πιο αληθινούς λυγμούς του λύγισε κι είπε "Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση.
Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια»
Τη δική μου τη σημαία τη σήκωσε ψηλά αυτός ο τσακισμένος, ο κουρασμένος. Ο αθλητής Ιακωβίδης.
Θοδωρή είσαι ο δικός μου ολυμπιονίκης. Τον δικό μου τον εθνικό ύμνο τον είπες εσύ. Να είσαι περήφανος αγόρι μου. Να μην ντρέπεσαι. Άλλοι πρέπει να ντρέπονται. Όχι εσύ. Όχι εσύ! Εσύ απλά κουράστηκες.
Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή".
Φίλοι Της Τέχνης Και Της Φιλοσοφίας

Ανώνυμος είπε...

60,000,000 στα ΜΜΕ, 650,000 στο MEGA για μια σειρα. Μεγάλα ποσά για φιέστες, φωτογραφίσεις κ.α. 21,000 για 2 μπανάκια στο Costa Navarino & οι πρωταθλητές δε μπορούν να κανουν ούτε καν φυσικοθεραπείες! Αν ο Ιακωβιδης έπαιρνε μετάλλιο θα κάνατε τους υπερήφανους ; Είστε εμετικοί!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...