Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ευρώπη θέλαμε; Στην μάπα..

Σε αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε το Politico  σχετικά με τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς όπως αναφέρει υπάρχει απάτη-μαμούθ ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Politico εκτός από την έφοδο που έκανε η ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού στους τρεις μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους και εταιρείες πληροφορικής, έρευνα διεξάγεται και από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO)! .Τα ποσά είναι τεράστια και δείχνουν μία διαπλοκή σε ασύλληπτο βαθμό δημιουργώντας την εικόνα ενός πολύ διεφθαρμένου κράτους. Οι έλεγχοι από την ελληνική Αρχή, σύμφωνα με το δημοσίευμα έγιναν στις Cosmote, Vodafone και Nova, στις εταιρείες πληροφορικής Byte, Uni Systems, Netcompany-Intrasoft, Space Hellas, Cosmos Business Systems και στις εταιρείες συμβούλων Toolbox και Active.

«Η έρευνα», γράφει το Politico, «είναι το τελευταίο πλήγμα στην αξιοπιστία του Tαμείου Ανάκαμψης της ΕΕ μετά την πανδημία, αρχικής αξίας 723 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο χορηγεί δάνεια και επιχορηγήσεις στις 27 χώρες του μπλοκ.

 

 

Αποκάλυψη «βόμβα» από το Politico: Σκάνδαλο ύψους 2,5 δισ. ευρώ με κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη!


Στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας οι διαγωνισμοί στην Ελλάδα για την παροχή ευρωπαϊκών κονδυλίων σε δέκα εταιρείες

 

“Ισλαμοφοβία”, “ομοφοβία”, “τρανσφοβία”… Woke στα “καλύτερά” της

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΆΜΕ ΣΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΟΒΑΡΆ!!!
ΔΗΛΑΔΉ!

ΟΙ ΠΕΘΑΜΈΝΟΙ ΔΕΝ
ΛΙΏΝΟΥΝ!!!
(ΑΠΟ ΠΟΛΎ ΠΑΛΙΆ...
ΌΛΟΙ ΛΊΓΟ ΠΟΛΎ
ΌΣΟΙ ΦΥΣΙΚΆ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ...
ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ
ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΦΆΡΜΑΚΑ
ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΌ!)

ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ
ΈΧΩ ΠΕΙ ΌΤΙ!
Η ΠΑΤΡΙΣ! ΒΓΆΖΕΙ ΑΓΊΟΥΣ!!!
ΌΧΙ ΌΜΩΣ ΌΠΩΣ
Η ΧΑΖΑΡΟΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΒΕΜΠΕΕΕ
🤡💩👹💩🪙💰👠
ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ!
ΗΠΑ...Ν!


ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΣΤΑΡΘΡΟ ΕΊΔΗΣΗ
ΜΌΝΟ
ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ
ΔΗΜΌΣΙΑ ΘΈΑ
ΚΛΠ
ΚΛΠ

ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ!
ΑΠΌ ΑΦΉΓΗΣΗ ΣΑΦΗΓΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΣΑΑΑ...Κ!
ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ Η
ΛΎΣΗ...!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...