Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Και αυτονομίστρια η....Σοφία

 

 

«Η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και ένα … αυτόνομο κρατίδιο», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου η "Σοφία" σε εκδήλωση οργάνωνε ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, η οποία κάλυψε και το κόστος της παρουσίασης και των ερωτοαπαντήσεων του ρομπότ Σοφία, περίπου 15 χιλιάδες ευρώ για 4 ώρες παρουσίας. Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου,δηλαδή πλήρωσε για ένα ρομπότ και έβαλε "αυτογκόλ", με αυτό να μας λέει με βάση τον προγραμματισμό του, τον απαράδεκτο ισχυρισμό σε γεωπολιτικά κρίσιμη περίοδο, πως " Η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και … αυτόνομο κρατίδιο!" .

 

ΔΕΘ: Η Σοφία δεν είδε σκαλί και… σωριάστηκε στο πάτωμα (βίντεο).

Μπορεί να θεωρείται το πιο εξελιγμένο ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στον πλανήτη, ωστόσο, φτάνει ένα τόσο δα… σκαλοπατάκι για να γίνει η «ζημιά»!

Για τη Sophia, το διάσημο ανθροποειδές ο λόγος, η οποία βρισκόμενη στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond, η οποία πραγματοποιείται στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, «έχασε» ένα σκαλοπάτι και έπεσε με τα μούτρα στο έδαφος, μπροστά στους έκπληκτους παρευρισκόμενους.

 

Απίστευτο: Κατέβασαν με drone "βόμβα" για να κάψουν επιχείρηση στην Κρήτη - Σοκ από το βίντεο που φέρνει στο φως το neakriti.gr (vid)

 

Σοκ και από το δεύτερο κρούσμα βόμβας -"μαϊμού" με drone στην Κρήτη (vid, pic)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...