Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

«Ούτε νερό ούτε ψωμί»

Το Ισραήλ χτύπησε την ανθρωπιστική γέφυρα Λάρνακα Γάζα. 7 εργαζόμενοι της επισιτιστικής ανθρωπιστικής οργάνωσης της ΜΚΟ World Central Kitchen σκοτώθηκαν χθες το βράδυ σε επιδρομή του Ισραηλινού Στρατού στη Γάζα. Η ΜΚΟ κάνει λόγο για «τραγωδία» και ανακοίνωσε πως σταματάει τις δραστηριότητες της στην περιοχή. Η οργάνωση αυτή εξέδραμε από την Λάρνακα της Κύπρου στην πολυδιαφημιζόμενη και από την ΕΕ επιχείρηση δια θαλάσσης για να σπάσει το εμπάργκο και η πολιορκία της Γάζας.. Aνεξέλεγκτο το Ισραήλ βομβαρδίζει ξένες πρεσβείες και σκοτώνει μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων ..ωμή τρομοκρατία. Το Νετανιάχου λέει ότι ήταν μη σκόπιμη η στόχευση αν και την παραδέχθηκε ωστόσο τον διαψεύδει η οργάνωση. Σε δελτίο τύπου, η ΜΚΟ World Central Kitchen ανακοινώνει ότι αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Γάζα. «Παρά τον συντονισμό με τον ισραηλινό στρατό, η αυτοκινητοπομπή δέχθηκε επίθεση καθώς έφευγε από την αποθήκη Deir al-Balah, όπου η ομάδα είχε ξεφορτώσει περισσότερους από 100 τόνους επισιτιστικής βοήθειας που έφερε στη Γάζα δια θαλάσσης. »

Πλοία της WCK που μετέφεραν σχεδόν 400 τόνους τροφίμων είχαν φτάσει στη Γάζα τη Δευτέρα και περίπου 100 τόνοι είχαν εκφορτωθεί και διανεμήθηκαν τη στιγμή της επιδρομής. Οι υπόλοιποι 240 τόνοι επιστρέφονται στην Κύπρο.

Το Ισραήλ πέτυχε το σκοπό του την αναστολή κάθε ίχνους ανθρωπιστικής βοήθειας..

 

Το Ισραήλ χτύπησε την ανθρωπιστική γέφυρα Λάρνακα-Γάζα. 7 εργαζόμενοι της επισιτιστικής ΜΚΟ World Central Kitchen σκοτώθηκαν σε επιδρομή του Ισραηλινού Στρατού….

 

Το Ισραήλ χτύπησε την ανθρωπιστική γέφυρα Λάρνακα-Γάζα. 7 εργαζόμενοι της επισιτιστικής ΜΚΟ World Central Kitchen σκοτώθηκαν σε επιδρομή του Ισραηλινού Στρατού….

 

Είμαστε μόλις ένα βήμα πριν από έναν αποκαλυπτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

 

Ο συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ προειδοποιεί ότι η επίθεση στο Ιράν θα προκαλούσε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και μαζική μετανάστευση.

 

Ιράν: «Στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα στις ΗΠΑ για την επίθεση στη Συρία – Πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι»/Τρόμος για γενικευμένο πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Οργή στο Ιράν, θα χτυπήσουμε το Ισραήλ - Ανάφλεξη με Hamas, Hezbollah .

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...