Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Mε την δημοσκόπηση παγιώνεται το κριτήριο του μαλάκα ψηφοφόρου.

Με ποιο κριτήριο οι Νουδουλίτες βγάζουν μπροστά τον αρπαχταδώρο από παντού Αυτιά και τον πρασινορουφιάνο Πύρρο Δήμα από τον Μειμαράκη, και τον Μπελέρη από τον Κεφαλογιάννη; Ποιο παρακμιακή κατάσταση δεν γίνεται. Ο Κούλης δημιουργεί το νέο κόμμα των ανακυκλούμενων μπάζων κυριολεκτικά

 

 

H ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές (σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) προηγούντ...

 

 

"ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ και Μελέτη!" ΤΗΝ Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ πότε θα την καλέσει ο Ν. Χατζηνικολάο...

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΣ
ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ...!
ΠΟΙΌΝ ΝΑ
ΠΡΩΤΟ💨Cis


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Ανώνυμος είπε...

Για τις επιλογές του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ: θα ξεχώριζα τον Μεϊμαράκη, Την Βόζενμπεργκ και τον Κεφαλογιάννη που έχουν μια εμπειρία και πιθανόν τον Τσιόρδα(προερχόμενο από "Το Ποτάμι"), και η Πατουλίδου που έχει εμπειρία περί αυτοδιοικητικών θεμάτων για το Συμβούλιο των Περιφερειών της Ευρώπης (προερχόμενη πολιτικά από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΑΝΛ). Ο Μπελέρης είναι για ειδικό σκοπό τον οποίο ακόμα κι αν εκλεγεί δύσκολα θα τον πετύχει.
Έχω και μια μεγάλη απορία δικούς τους δεν έχουν εκεί στην ΝΔ και κάνουν μεταγραφές; Μάλλον δεν πολύ θέλουν τους δικού τους.

Για τις επιλογές του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ: Θα ξεχώριζα τον Αρβανίτη με αναμφισβήτητη δράση και εμπειρία και την Κουντουρά (προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ), υπάρχουν ο καθηγητής Φαραντούρης και ο Γιώργος Τσίπρας που έχει καθαρά πολιτικό αισθητήριο για τις διεργασίες στις ευρωομάδες και η Δώρα Αυγέρη με γνώση από τον Ελληνισμό της Διασποράς, και Μυρτώ Κοροβέση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...