Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

«Ιδεολογικός ευνουχισμός»

Σχεδόν 5 ώρες άκουγε τα… παράπονα των βουλευτών του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκαν οι λόγοι που η κυβερνητική παράταξη γνώρισε μία τόσο μεγάλη πτώση (έχασε σχεδόν 900χιλ. ψηφοφόρους) στα ποσοστά της σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

 Στην συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ μίλησαν -ήτοι παραπονέθηκαν, γκρίνιαξαν- 37 βουλευτές (και ένας, ο Σαλμάς, ξέφυγε τελείως), όχι και λίγοι από τους 158 που είναι περίπου το ένα τρίτο όσων δεν έχουν σήμερα κάποια θέση στην κυβέρνηση. Οι περισσότεροι εκ των ομιλητών βλέπουν ότι καρέκλα μάλλον δύσκολα θα δουν στον (άντε άλλον έναν) ανασχηματισμό που απομένει, οπότε δικαίως ή αδίκως βουρλίζονται. Γιατί, σου λέει, η κυρία Αγαπηδάκη να γίνει υπουργός και όχι εγώ, γιατί ο κ. Κοντογεώργης και όχι εγώ, κ.λπ. Ανθρώπινο και κατανοητό, αλλά  είναι καλύτερο να το εκφράσεις κάπως έτσι ως εκλεγμένος βουλευτής και όχι… ιδεολογικοποιημένο του τύπου ότι «η ΝΔ έχασε τους αξιακούς της κώδικες» ξαφνικά γιατί ψήφισε τους gay γάμους, ε, ολίγον αστείο μοιάζει. Τώρα, ότι έχουν δίκιο να λένε πως μας πρήξατε με τα πανηγύρια για τους γάμους των gay που πανηγυρίζατε αγκαλιασμένοι… λες και πήραμε την Πόλη, να τα λέμε κι αυτά.

Ο Σαλμάς τον κατηγόρησε ευθέως  για διαπλοκή με επιχειρηματίες -Όμως, συνεχίζει η πηγή, αναγκάζοντας τον Κούλη να πει «δεν δεχόμαστε την τοξική και άδικη κριτική του Σαλμά ότι είμαστε με τους λίγους και όχι με τους πολλούς, γιατί είναι ψευδής και συκοφαντική». «Το μόνο που με ενόχλησε πραγματικά και το θεωρώ απαράδεκτο είναι αυτά που είπε ο Σαλμάς», είπε στους δικούς του ο πρωθυπουργός.

 

Οι 4,5 ώρες κριτικής που προκάλεσαν ίλιγγο στη ΝΔ

 

Ξεκάθαρο το μήνυμα Κυριάκου στους βουλευτές: Βουλώστε το για να μην πεινάσετε!

 

Ο μαθητής που απέτυχε στην εξέταση αν και είχε “σκονάκι”

 

Γιατί ο Μητσοτάκης τρέμει αυτόν τον άνθρωπο;

 

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κάνει κάποια στιγμή ανασχηματισμό ακοής γιατί υποτίθεται ότι άκουσε τους διαφωνούντες. Ο ανασχηματισμός μετά τις ευρωεκλογές ήταν ένα ακουόγραμμα όπου ο πρωθυπουργός δεν άκουσε κανένα από τα μηνύματα που εκπέμπτηκαν, ένας ανασχηματισμός για το Θεαθήναι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΥΚΕ... ΣΙΚΈ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ
ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΥ

ΤΟΝ ΜΑΡΕΒΟ
Η ΚΟΥΛΙ...
ΦΟΒΆΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούρσουλα φον Λάϊεν + Μπουρλάς + ''ελληνικός σύνδεσμος'' (Κούλης) = Μεγάλες μίζες εμβόλια;;; (Ποιά ''δικαιοσύνη'' στην διεφθαρμένη ''χαβούζα ευρωπαϊκή 'Ενωση'', θ' ασχοληθεί;;;) Η υπόδικη, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, υποψήφια γιά επανεκλογή ως πρόεδρος Κομισιόν. Κατηγορούμενη στο Διεθνές Δικαστήριο γιά συνέργεια σε ''εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία'' (Γάζα). Η κυρία έχει και την στήριξη, φυσικά, του Κυρ. Μητσοτάκη, αφού συνεργάστηκαν άψογα και στην υπόθεση... μιζο-εμβόλια, με Μπουρλά. Μήνυση κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κατάθεσε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) το ''Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη'' της Γενεύης. Συγκεκριμένα, η μήνυση σε βάρος της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αφορά σε ''συνέργεια σε εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας'' που διέπραξε το Ισραήλ κατά των Παλαιστίνιων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...