Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ισραήλ: Ο θάνατος του Χανίγια «κάνει τον κόσμο καλύτερο μέρος»

Ο Ισμαήλ Χανίγια, ο ηγέτης του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, σκοτώθηκε σε επιδρομή του Ισραήλ στο σπίτι που διέμενε στην Τεχεράνη την Τρίτη, ανέφερε η Χαμάς σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Telegram την Τρίτη.
Σύμφωνα με το Aljazeera
η Χαμάς επιβεβαίωσε ότι ο επικεφαλής του πολιτικού της γραφείου, Ισμαήλ Χανίγια, σκοτώθηκε στην Τεχεράνη νωρίς το πρωί της Τετάρτης. «Η Χαμάς ανακοινώνει με θλίψη στον παλαιστινιακό λαό και το αραβικό έθνος ότι ο ηγέτης Ισμαήλ Χανίγια, επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, σκοτώθηκε σε ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη, όπου συμμετείχε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Ιρανού προέδρου», Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ διεξάγει επίθεση κατά του Χανίγια. Πριν από λίγο καιρό σε αεροπορική επιδρομή στη Γάζα σκοτώθηκαν οι τρεις γιοι και τέσσερα εγγόνια του ηγέτη της Χαμάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του δικτύου «Al Arabiya», η δολοφονία έγινε στις 02:00 τη νύχτα, ώρα Τεχεράνης, με τη βοήθεια κατευθυνόμενου πυραύλου και όχι από δολοφόνους. Kαι υποστηρίζει ότι ο πύραυλος δεν εκτοξεύθηκε ούτε από άλλη χώρα ούτε από το Ιράν τότε από που ήρθε ……από το διάστημα..

 

Δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη από Ισραηλινή επιδρομή ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς ο Ισμαήλ Χανίγια! Και τώρα Ειρήνη ή Χάος!

 

Νεκρός και ο διοικητής της Χεζμπολάχ έπειτα από Ισραηλινό χτύπημα στη Βηρυτό - Ποιός είναι ο επικηρυγμένος για 5 εκατ δολάρια Φουάντ Σουκρ -

Ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος στο Νασράλα. Ηταν το νο 2 της Χεζμπολάχ.


3 σχόλια:

Διηνεκης είπε...

Μας δουλεύουν όλοι μαζί.Κατι σχεδιάζουν,κάτι προετοιμάζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Και σεις λαοί βασανισμένοι...και πάντοτε προδομένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΆΛ
ΝΤΡΑΓΚΣ ΛΟ
ΔΊΝΕΙ 15.000.000ΝΤΑΛΑΡ$
ΓΙΑ ΜΑΔΟΥΡΟ!!!

Ε!?

Ανώνυμος είπε...

Ταπεινωτικό πλήγμα για τις υπηρεσίες ασφαλείας του Ιράν η δολοφονία Χανίγιε στην καρδιά της Τεχεράνης: Πασιφανής η ισραηλινή διείσδυση σε άκρως ευαίσθητες πληροφορίες. Ιδού η …Ρόδος για τον Ταγίπ Ερντογάν: Η δολοφονία του αδελφού του Χανίγιε είναι η ευκαιρία για να …εισβάλει στο Ισραήλ και να τιμωρήσει τους «ναζί» του Νετανιάχου .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...