Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Εγινε το μνημόσυνο στο Μάλεμε....σε κλειστό «οικογενειακό κύκλο»

Στη μνήμη των ηρώων που έχασαν τη ζωή τους κατά την εισβολή στην Κύπρο το 1974 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μάλεμε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων.

Ειδικά φέτος που ήταν τα 50 χρόνια η εκδήλωση ήταν "αναιμική" και περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα. Λες και απλά έπρεπε να βγει μια υποχρέωση.Κατά τα λοιπά ενώ υπάρχουν τόσοι «σύλλογοι» πολεμιστών ,πατριωτών,συμπολεμιστών κ.α δεν υπήρξε ούτε μία ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε για την εκδήλωση. Πρέπει να σκάψεις πολύ βαθειά στο ιντερνετ για να βρεις κάτι για αυτήν. 

Μάλλον η μεγάλη και πρωταρχική ασχολία τους είναι να πλακώνονται  αναμεταξύ τους για το ποιος είναι ο... μεγαλύτερος πολέμαρχος και ποιος θα έχει κουτάλα όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Για τέτοιο μεγάλο γεγονός μια μάζωξη των πενήντα η εκατό ατόμων, μόνο θλίψη προκαλεί.

 

Τελέσθη στην 1η ΜΑΛ το μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων στην Κύπρο το 1974



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eιδικα ο σύλλογος Κομαντος 74 έχει ημερομηνία λήξης.Από την στιγμή που είναι μέλη του μόνο καταδρομείς πολεμιστές της Κύπρου. Πόσα χρόνια θα ζήσουν; Μακάρι να τα εκατοστήσουν οι ήρωες μας αλλά το βιολογικό άλλα λέει.Εφοσον δεν έχουν φροντίσει να τον διευρύνουν έστω με συγγενείς των ηρώων η με πρώην συνυπηρετήσαντες η υπηρετήσαντες στην Α.Μ.Κ το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...