Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τρώνε την δουλειά των Τούρκων δουλεμπόρων.



Θα πρέπει να διαχωρίσουμε το ποιος και γιατί το λέει, από το εάν ισχύει αυτό που λέει, για να καταλάβουμε που πάνε τα πράγματα. Έτσι λοιπόν, είπε η όχι και τόσο …αθώα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΚΑΙ) : "Οι αλληλέγγυοι παίζουν παιχνίδια που ουδεμία σχέση έχουν με τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών", και τα γεγονότα την δικαιώνουν, αφού Οι ανθέλληνες εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών-πρακτορίσκων δήλωσαν ότι "δεν αποδέχονται την συμβιβαστική πρόταση της κυβερνήσεως" και ότι "οι λαθρομετανάστες απεργοί πείνας θα συνεχίσουν την απεργία.." Η συμβιβαστική πρόταση της δοτής κυβέρνησης που συνδιαλέγεται με τους «αλληλέγγυους» εκπροσώπους των απεργών προβλέπει την «ένταξη των λαθρομεταναστών σε καθεστώς ανοχής και την αναβολή απομακρύνσεως τους η οποία θα συνοδεύεται με γραπτή βεβαίωση εξάμηνης ισχύος»
Όμως οι « αλληλέγγυοι » εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών επέμεναν ότι η απεργία πείνας των λαθρομεταναστών θα συνεχιστεί έως ότου η Κυβέρνησης αποδεχτεί το «αίτημα»( δηλαδή τελεσίγραφο) των λαθρομεταναστών. Ταυτοχρόνως όμως στην Εφημερίδα Realnews Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιωνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιανναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν τα εξής.

1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που επεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας - λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντος των φυσιολογικών ορίων..»( Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας )
2. «Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάστηκαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»

Αυτό δείχνει και το μεγάλο παραμύθι που παίζεται. Εμείς είπαμε εξ΄ αρχής ,να τους αφήσουν να ψοφήσουν και να σταματήσουν να ασχολούνται με δαύτους, διότι το όλο θέμα, είναι ένα… φτηνό θεατράκι.

Η προδοτική κυβέρνηση όμως που έχει αναλάβει να πλημυρίσει την χώρα με λαθρομετανάστες, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω με την δικαιολογία των ταραχών στην Λιβύη ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕ στους ΚΑΡΑΒΑΔΕΣ να κάνουν την δουλειά των τούρκων δουλεμπόρων και να φέρουν στρατιές λαθρομεταναστών από αυτήν, με το άλλοθι των κατά τα άλλα συνεπών Κινέζων. Έτσι βλέπουμε να μας κουβαλά επισήμως πλέον και όλες… τις φυλές του Ισραήλ, δήθεν για να τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους. Είναι δε τόσο μεγάλη η βιασύνη των εισερχόμενων λαθρομεταναστών για να επιστρέψουν στις χώρες τους, που σήμερα στην ΚΡΗΤΗ κατέβηκαν στην βιασύνη τους, από τα σχοινιά του πλοίου που τους μετέφερε, και πνίγηκαν μερικοί. Οι πληροφορίες μιλούν για 14 από δαύτους.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνησε λοιπόν και η Ακριβοπούλου
και τα μεγάλα αφεντικά της , οι
Αλαφούζοι και επι τελους βλέπουν
και αυτοί τους κινδύνους που βλέπει
όλη η Αθήνα , πολύ δε περισσότερο
αυτοί που κατοικούμε κοντά στην
περιοχή που στεγάζονται οι εξαθλι
ωμένοι μουσουλμάνοι πρόσφυγες .
Προσέξτε : δεν είναι μετανάστες !
Είναι πρόσφυγες, που κάποιοι τους
έφεραν εδώ στην Αθήνα , συντεταγμέ
νους, γιά να τους χρησιμοποι΄ησουν
κατά της Ελλάδος με προβοκάτσια

Ανώνυμος είπε...

να δουμε ποιος απο τους τρισαθλιους πολιτικους οταν ξεσπασει το κακο,που θα ξεσπασει,θα καταφερει να ελεγξει τις ορδες των μωχαμετηδων?Παλι ο λογαριασμος στον ελληνικο λαο οπως τοσους αλλους που εχουμε και εξακολουθουμε να πληρωνουμε για κοπροειδη στυλ Ακη τσουκατου μαντελη....βουλγαρακη,ρουσοπουλου κ.λ.π

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...