Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αυτό θα πει ..πολιτική… συνέπεια. Βρε πως..ενώνουν οι… κυπριακές ..ofshore


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Στην συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο που προβλέπεται το Δημόσιο να πληρώσει 95 εκ. ευρώ για το Μέγαρο Μουσικής ως εγγύηση, ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως αυτό αποτελεί σκάνδαλο μεγαλύτερο του Βατοπεδίου και απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε: «Μην τολμήσετε να το φέρετε στην Ολομέλεια».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στη Βουλή σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού, ειπε. «οι μίζες συνεχίζονται» και ότι από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στάλθηκαν εμβάσματα σε εταιρείες και συμβούλους στο εξωτερικό, γιατί φρόντισαν να πλασάρουν τα υποβρύχια, τα οποία τελικά, μέσω λογαριασμών στην Ελβετία, κατέληγαν σε Έλληνα που έχει τοποθετηθεί στα ελληνικά ναυπηγεία. «Όταν μιλάμε για διακίνηση 96 εκατ. ευρώ, δεν πάνε σε υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά σε κάποια πολιτικά πρόσωπα, και αυτό είναι οδυνηρό. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε, όταν κάθε μέρα βγαίνουν τέτοια ποσά, που είναι μεγαλύτερα από την υπόθεση του Βατοπεδίου»

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης πως εκτιμά τις εξελίξεις στο θέμα του Βατοπεδίου και τον ρόλο κάποιων πολιτικών προσώπων δήλωσε: Η κατάσταση είναι ανυπόφορη για τον Ελληνικό λαό , ο οποίος βάλλεται και προσβάλλεται οικονομικά, να υπάρχουν υπόνοιες άκρατου πλουτισμού από Υπουργούς της κυβέρνησης, για συμμετοχή τους σε «κόλπα» σαν και αυτά για τα οποία κατηγορείται ο ηγούμενος Εφραίμ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπαινίχθηκε ύπαρξη μυστικής συμφωνίας μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων για τις εξεταστικές επιτροπές Βατοπεδίου και Siemens.
«Αντιλαμβάνομαι ένα είδος compromis ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα να χρεωθούν τα σκάνδαλα στα «πολιτικά πτώματα» που διαθέτουν αμφότεροι και όχι στους πραγματικούς ενόχους, που είναι τα ίδια τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους» είπε.


Και χθες μετά την συνάντηση με τον Εφραιμ στο βατοπεδι, «Στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τέτοιου είδους διαμάχες. Η διαφορά μεταξύ Πολιτείας και Μονής πρέπει να επιλυθεί με διάλογο, για την αναζήτηση μιας συμβιβαστικής λύσης μεταξύ των δύο πλευρών, μακριά και έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων». Δηλαδή να δοθεί ένα τέλος εξωδικαστικά για να μην μάθουν οι μαλάκες την αλήθεια. Ζήτωωωω.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
+ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΡΗΜΈΝΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΊ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΎΕΙ.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Βάρδα Αποστόλου όλοι μαζί σας είμαστε.
Προχωράτε και μην κωλώνετε γιατί ξέρει πως έχετε ράμματα για την γούνα του

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...