Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το αρχιλαμόγιο ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ τα έβαλε με την… καστανοπώλησα


Ο πρώην αγράμματος υπάλληλος της ..ΔΕΗ που έγινε… δήμαρχος, που ήταν χωσμένος μέχρι τον λαιμό στα σκατά με την ΞΕΝΙΑ Ηρακλείου: Η ποιο βρώμικη υπόθεση της ΚΡΗΤΗΣ , πάει για κουκούλωμα και τον έχουμε εγκαλέσει για πολλά επανειλημμένως όπως μπορείτε να δείτε εδώ Από τον αρχινονό-δήμαρχο ΚΟΥΡΑΚΗ τι να περιμένουν οι πολίτες εκτός από… ρεμούλα; .

και εδω

Νέες «αποκαλύψεις». Κε ΚΟΥΡΑΚΗ αγόρασε ο υιός ρετιρέ;

και εδω Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ;

και εδω O ΠΑΣΟΚΟΣ δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης έχει 25χρονο γιό με ΑΕ !

και εδώ "Μέτοχος σε εταιρεία ο γιος του Κουράκη με 153.000 ευρώ

Από τον αρχινονό-δήμαρχο ΚΟΥΡΑΚΗ τι να περιμένουν οι πολίτες εκτός από… ρεμούλα; .

και τα υπενθυμίζουμε διότι πειστική απάντηση για να μας λυθούν οι… απορίες και τα ερωτήματα δεν πήραμε ποτέ, ξεσκέπασε όλη την βρώμικη ψύχη του σε μια 60αχρονη που πουλά ..κάστανα για να βγάλει το ψωμί της. Ο άνθρωπος είναι τόσο ελεεινός και έχει τόσο πολύ πωρωθεί και διαβρωθεί από την σαπίλα που δημιούργησε με τις ανίερες συμμαχίες –συμμορίες στο ηράκλειο που έχασε και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς. Στο να κάνει όμως εταιρίες δήθεν ο γιος του, με όλο το κακό συναπάντημα και να μην έχει αφήσει κόλπο, για κόλπο που να μην συμμετέχει, ξέρει.

Για άλλη μια φορά «καλείται» να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά η 65χρονη σήμερα κ. Χριστίνα Καραμπάτσου, που για περίπου 30 ολόκληρα χρόνια, σε μια γωνιά στο κέντρο του Ηρακλείου, έστηνε τη φουφού της, άναβε τη φωτιά και έψηνε τα κάστανα, βρίσκοντας παράλληλα την τόλμη και το θάρρος να τα βγάλει πέρα… μεγαλώνοντας ολομόναχη έξι παιδιά!

Τώρα, οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου αρνούνται να της ανανεώσουν την άδεια για να συνεχίσει την τίμια αυτή εργασία της!

Η Χριστίνα Καραμπάτσου, που σε ηλικία μόλις 34 ετών – μετά το θάνατο του άνδρα της – αναγκάστηκε να πάρει αγκαλιά τις τρεις κόρες και τους τρεις γιους της και να βρεθεί στο Ηράκλειο κάνοντας μια νέα αρχή, δεν μπορεί να πάρει την ανανέωση της άδειάς της προκειμένου να συνεχίσει να εργάζεται.

Η γυναίκα αυτή, που κατάγεται από τη Μυτιλήνη και ανέθρεψε με αξιοπρέπεια, χωρίς ζητιανιά, την πολυμελή οικογένειά της, έχοντας γύρω από το μαγκάλι της πάντοτε τη στήριξη του κόσμου, που περίμενε και περιμένει μέχρι και σήμερα με λαχτάρα να ψηθούν στη χόβολη τα κάστανα.

Όπως μας ανέφεραν, «δεν έχει ούτε ασφάλεια, ούτε σύνταξη. Είναι με ένα νεφρό και τα φάρμακα που παίρνει κάθε εβδομάδα κοστίζουν τουλάχιστον 100 ευρώ». Όλοι διερωτήθηκαν πώς θα ζήσει αυτή η γυναίκα, η οποία έχει κάνει στη ζωή της συνολικά έξι χειρουργεία, ενώ έχει έξι λάμες στο πόδι της, διότι είχε σπάσει πέρυσι το ισχίο. Τα χέρια της, όπως η ίδια τονίζει, αντέχουν ακόμα να δουλεύουν, παρά το γεγονός ότι έχουν βγάλει ρόζους από το καθάρισμα των κάστανων, ενώ από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην πόλη μας παρέμειναν «καθαρά» και ζεστά για τον κόσμο του Ηρακλείου, που την αγάπησε και που συνεχίζει, όπως διαπιστώσαμε και χθες, να την αγαπά, όπως ακριβώς τον αγαπά κι εκείνη. Ούτε μια στιγμή δεν άφησε ποτέ να καταλάβουν τα παιδιά της σε τι δύσκολη κατάσταση βρισκόταν, τι κούραση, άγχος και πόνο ένιωθε, αλλά και τι οικονομικές δυσκολίες αντιμετώπιζε όταν πρωτοήρθε στην Κρήτη και στο Ηράκλειο. Υπήρξαν πολλές στιγμές που δεν άντεχε το κρύο, που η κ. Χριστίνα πέρασε πολύ άσχημα, που δεν είχε τίποτα για να φάνε τα παιδιά της. Όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Κατάφερε να μεγαλώσει, έξι παιδιά μόνη της όπως τόνισε η ίδια, με αξιοπρέπεια. Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν μπορεί να γίνει βάρος στα παιδιά της από τώρα. Να σημειώσουμε ότι κάνει ενέσεις ινσουλίνης δύο φορές την ημέρα τουλάχιστον δέκα χρόνια, ενώ έχει βγάλει τον έναν της νεφρό από την ηλικία των 35 ετών. Όταν πέθανε ο άντρας της, που διατηρούσε μανάβικο στην Αθήνα, αναγκάστηκε να δουλέψει. Ξεκίνησε να πουλά φιστίκια στους δρόμους της πρωτεύουσας. Έμεινε με έξι παιδιά – το μικρότερό της ήταν δύο χρονών. Μετά από περίπου τέσσερις μήνες από το θάνατο του άνδρα της ήρθε στο Ηράκλειο. Σήμερα ζητά τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας. Πηγή: neakriti.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...