Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Δώστε τους την Νουδούλα να… την στείλουν στα τάρταρα.



Εξάλλου αυτή είναι η αποστολή τους.
Ζητήματα για τη στρατηγική της «γαλάζιας» παράταξης εγείρουν λίγες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Τα φασιστοειδή Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τη στροφή του κόμματος προς τον μεσαίο χώρο αλλά και για το γεγονός πως η Συγγρού επιχείρησε να καλλιεργήσει κλίμα συναίνεσης.

«Ο κ. Μεϊμαράκης εφήρμοσε απαλή μουσική»

Το πρωί της Δευτέρας, ο χαζοχαρούμενος Μπουμπούκος , μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» αφού τόνισε αρχικά πως «η ΝΔ παραμένει ένα συμπαγές κόμμα, παραμένουμε όρθιοι, είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση και ενωμένοι», εκτίμησε πως όλα τα προηγούμενα περί ακροδεξιάς στροφής Σαμαρά και εκστρατείας φόβου, δεν αποδείχθηκαν ως θεωρίες, αφού η ΝΔ έχασε 250.000 ψήφους.

«Ο κ. Μεϊμαράκης εφήρμοσε απαλή μουσική» σχολίασε ο Αδ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι, αν ψήφιζαν τη ΝΔ οι ίδιοι που την ψήφισαν τον Ιανουάριο, θα είχε σήμερα ποσοστό 34%.

«Εφεξής ξεπαρεού από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Μιλώντας χθες στο Mega o τσουκουράτος ΜητσοΜάκης Βορίδης τόνισε ότι «ήταν λάθος η εντύπωση συναίνεσης που δημιουργήθηκε» και πρόσθεσε ότι «εφεξής ξεπαρεού από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η προσπάθεια του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να δώσει λαϊκό στίγμα στη Ν.Δ., σε αντιδιαστολή με το σκληρό δεξιό στίγμα του Αντώνη Σαμαρά, επικοινωνιακά είχε αποτελέσματα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου, όχι όμως και πολιτικά.

"Παρασκήνια" (efsyn.gr)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...